Opus Serie

Generaties organisten groeiden op met de Opus. Ontdek deze fantastische serie.

Johannus Opus

De Johannus Opus orgels zijn vertrouwde gezichten in de Johannusfamilie. In de jaren ’70 betrad het eerste model van de serie de huiskamer en sindsdien zijn ze onverminderd populair. De Opus 155, 255 en 355 zijn verkrijgbaar in tal van tinten, waaronder de Opus 155 in licht laminaat, nautilus teak, wenge en black north wood. De Opus 255 en 355 zijn verkrijgbaar in verschillende beitsen. Zo stemt u hem perfect af op uw interieur.

Johannus series

Binnen de collectie Johannus orgels vindt u bij Andante verschillende series en modellen. Naast de Opus serie bieden we ook verschillende modellen uit bijvoorbeeld de Studio, de Vivaldi en de Rembrandt Serie. De Johannus Opus serie, is net als alle andere series van Johannus, van hoogwaardige kwaliteit. Advies nodig over welk Opus model het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op.

De Johannus Opus serie

De Johannus Opus orgels staan wereldwijd bekend om de mooie heldere klank. Het eigentijdse design van het orgel sluit naadloos aan op ieder interieur. Dat maakt de Opus series de meest verkochte Johannus orgel serie ter wereld. Binnen de Opus serie heeft u ruime keuze uit verschillende modellen. Zowel in 2- of 3-klaviers uitvoering. Op zoek naar een orgel waarmee u heerlijk kunt musiceren? Ontdek de Johannus Opus serie.

Johannus Opus nieuw of tweedehands

Bij Andante bieden we zowel nieuwe als tweedehands Johannus Opus orgels. Het aanbod aan tweedehands orgels wisselt regelmatig. Neem gerust een kijkje in onze webshop en vindt het orgel die voldoet aan al uw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een tweedehands Johannus Opus 20 of voor een nieuwe licht eiken Johannus Opus 355. U vindt altijd een orgel dat past bij uw wensen. En u krijgt 6 maanden garantie op uw orgel! Zo bent u altijd verzekerd van een perfect werkend instrument, nieuw of tweedehands!

De Opus 155 en Opus 255

De Opus 155 en Opus 255 zijn twee van de nieuwste Opus modellen. De orgels zijn een begrip geworden in de orgel wereld. De orgels worden gekenmerkt door een korte opstarttijd, snelle reactie en hoogwaardige klankkwaliteit. De Opus 155 bevat 28 stemmen en 2 klavieren, de grotere broer, de 255, heeft maar liefst 36 stemmen en ook 2 klavieren. Met deze modellen gaat u voor een ultieme beleving.

De Johannus Opus 355

Bent u opzoek naar een robuust model met hoogwaardige klankkwaliteit? Dan is de Johannus Opus 355 wat voor u. Dit model heeft een snelle opstarttijd, snelle reactietijd en is – ondanks de 3 klavieren – eenvoudig te bedienen. Met maar liefst 44 stemmen is de klank overweldigend. Zo creëer je een unieke orgelbeleving. Daarnaast is de Johannus Opus 355 ook een aanwinst in uw interieur. Het orgel heeft een elegante en stijlvolle look en maakt een statement in uw interieur.

De Johannus Opus Choir serie

De Opus Choir 260 en 360 van Johannus zijn ontworpen voor het begeleiden van kleine koren of cantorijen tot 150 personen. De Opus C-260 heeft twee klavieren en 36 registers, terwijl de Opus C-360 drie klavieren en 43 registers biedt. Beide modellen hebben een krachtig 4.1 audiosysteem en bieden een authentieke pijporgelbeleving met verschillende samplestijlen. Ze zijn leverbaar met zowel interne als externe luidsprekers, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn in diverse ruimten.

Eens een Opus, altijd een Opus

De Opus is al jarenlang het muzikale gezicht van Johannus. Al sinds de jaren ’70 verspreidt de Opus zijn klanken over de wereld. Voor het eerst sinds die tijd is het meubel van de Opus echt veranderd, waardoor het extra compact en strak oogt. Het houten meubel is leverbaar in zes kleuren en is daarmee een waardevolle toevoeging aan ieder interieur. De Opus blijft daarmee een prachtig orgel voor iedere organist.

Johannus Opus kopen

Andante Orgelcentrum is uw specialist in Johannus Opus orgels. Kijk gerust eens rond op de website of neem contact met ons op via 0318505063 of info@andanteorgels.nl. We denken graag met u mee en geven u advies voor het vinden van uw droomorgel. Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden en bovendien ontvangt u bij ons 2 jaar garantie op orgels uit de Johannus Opus serie.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?