Assortiment

Orgelliefhebbers in Veenendaal weten ons al jaren te vinden als hét adres voor orgelverkoop. Maar ook liefhebbers uit omliggende steden als Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen en andere delen van Nederland én België komen naar onze ruime showroom. We laten u onze orgels graag zelf ervaren. Bekijk en bespeel de verschillende modellen en beluister de prachtige klankspellen die daaruit voortkomen. Met meer dan 20 jaar ervaring als orgel-dealer mag u van ons het beste van het beste verwachten.

Inruilservice

Korting bij het inruilen van je huidige orgel

Meer informatie

Nieuwe orgels

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een nieuw orgel? Bij Andante Orgelcentrum ontdekt u de meest prachtige huiskamerorgels die een geweldige toevoeging zijn aan uw interieur. Dat niet alleen, want met topmerken als Johannus, Content, mixtuur, Viscount en Domus mag u uiteraard ook de beste klanken verwachten. Bekijk het aanbod orgels online of kom langs in onze grote orgel showroom in Veenendaal. Op onze orgels ontvangt u 2 jaar garantie.

Orgelmuziek, velen zijn er gek op. Hoe geweldig zou het zijn als u de mooiste klanken kunt produceren vanuit uw eigen huiskamer? Bij Andante Orgels kunt u terecht voor de meest kwalitatieve huiskamerorgels. Met verschillende modellen en topmerken in diverse prijsklassen is er bovendien voor ieder wat wils te vinden. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor topstukken van merken als Johannus, Content en Viscount. Ook laten we u graag kennismaken met ons eigen Andante orgel label.

Orgel te koop met inruilservice

Heeft u momenteel al een orgel in de huiskamer staan en bent u toe aan een nieuw pareltje? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice. Onze professionals taxeren uw huidige orgel op waarde en zo ontvangt u van ons een waardig inruilaanbod. Zo koopt u uw occasion of nieuwe orgel met korting. Geen orgel om in te ruilen, maar bent u wel op zoek naar een orgel aanbieding? We zetten regelmatig een mooie orgel actie voor u klaar. Wilt u uw oude orgel verkopen maar geen nieuwe aanschaffen? Ook dat kan bij Andante Orgelcentrum.

Orgel kopen

Bij Andante Orgels bent u aan het juiste adres als u een orgel wilt kopen en de installatie van het orgel wilt verzorgen. Onze ervaren professionals staan voor u klaar om het orgel te installeren en af te stemmen op uw wensen en behoeften. Wij begrijpen dat de aankoop van een orgel een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij een persoonlijke service aan waarbij wij rekening houden met uw specifieke eisen en budget. Of u nu op zoek bent naar een nieuw orgel of een tweedehands orgel, bij ons kunt u altijd terecht voor deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit. Bij Andante Orgels zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw orgel. 

Ervaar uw favoriete huiskamerorgel

Een nieuw orgel kopen is een keuze die u niet zomaar maakt, dat begrijpen we bij Andante Orgels maar al te goed. Daarom nodigen we u van harte uit in onze grote showroom in Veenendaal. Hier kunt u onze orgels bespelen en zelf ervaren welk model het beste bij u past. Creëer klankenspellen en waan u in een wereld van de mooiste orgelgeluiden. Hebt u nu al vragen? Snuffel dan zeker rond op onze website of neem contact met ons op via e-mail, chat of telefoon.

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?