Klassieke orgels zijn er in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende is het pijporgel in de kerk. Door de eeuwen heen zijn er diverse soorten orgels ontstaan. Barok , symfonische, historische en romantische orgels. Met de huidige techniek kan grotendeels de klank van deze pijporgels in een digitaal orgel gerealiseerd worden. Bij Andante Orgelcentrum vindt u een groot aanbod van klassieke digitale orgels. Kom gerust eens langs in onze showroom om de orgels te bekijken en bespelen.

Bekijk het aanbod

Het verschil tussen een pijporgel en een digitaal orgel

Een pijporgel is een orgel met meerdere pijpen waar lucht doorheen wordt geblazen. Ieder pijp produceert een eigen klank. Door een toets in te drukken gaat er een klepje open in de pijp en komt er een klank uit de pijp. Bij een digitaal orgel wordt het geluid niet geproduceerd door de lucht die door pijpen heen wordt geblazen, maar door de digitale software in het orgel. In deze orgels zitten een aantal speakers waardoor het geluid geproduceerd wordt.

Klassieke digitale orgels bij Andante

Andante Orgelcentrum biedt een groot aanbod aan kwalitatieve digitale klassieke orgels. Van toonaangevende merken als Johannus, Content, Viscount en Mixtuur. Van al deze merken hebben we de meeste orgels in onze showroom bespeelbaar. Andante heeft in het afgelopen jaar ook diverse eigen orgels ontwikkeld. Met als nieuwste de Andante Presto. Maar ook de Andantino of de Mixtuur Andante III. Een combinatie van een klassiek orgel in een mooie strakke houten kast.

Bekijk het aanbod

Klassieke tweedehands orgels

Bij Andante Orgelcentrum vindt u, naast de mooiste nieuwe klassiek digitale orgels, ook een uitgebreid aanbod aan occasions. Op zoek naar een occasion orgel van Content, Eminent, Viscount, Mixtuur of Johannus? Wat u ook zoekt, u vindt altijd een tweedehands klassiek digitaal orgel dat aansluit op uw wensen. We kijken de orgels van top tot teen na, krijgen een afleverbeurt zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. U krijgt 6 maanden garantie.

Klassieke orgels bekijken in de showroom

Orgelliefhebbers in Veenendaal weten ons al jaren te vinden als hét adres voor orgelverkoop. Maar ook liefhebbers uit omliggende steden als Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen en andere delen van Nederland én België komen naar onze ruime showroom. Met meer dan 20 jaar ervaring als orgel-dealer mag u van ons het beste van het beste verwachten. Benieuwd naar onze orgels? Kom gerust eens langs in onze showroom!

Neem contact op

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?