Zwarte orgels zijn op dit moment erg populair. Diverse interieurstylisten geven aan dat zwarte orgels passen in elk interieur, omdat een orgel niet per se bij de rest van de meubels hoort. Benieuwd naar ons assortiment van zwarte orgels? Bekijk ons assortiment online, of kom langs in onze showroom.

Bekijk het aanbod

Officieel dealer van diverse merken

Andante is al ruim 20 jaar het grootste orgelcentrum van Nederland. Opgericht in 1999 door Cor Bosch en sinds 2020 overgenomen door zijn zoon Gijsbert Bosch. We zijn officieel dealer van diverse merken zoals Johannus, Viscount, Content, Mixtuur en van ons eigen Andante label uiteraard. Benieuwd naar onze kwalitatieve zwarte orgels? Neem een kijkje in onze (digitale) showroom.

Nieuwe zwarte orgels

Bent u op zoek naar een nieuw zwart orgel? Wat dacht u dan van de zwarte Johannus Studio 150. Een strak orgelmodel waarmee u orgel kunt (leren) spelen. Het orgel beschikt over 28 stemmen, 2 klavieren en een 30-toning pedaal. Of ga voor de Viscount Chorum 50 DLX. Met 41 stemmen en 2 manualen kunt u de nieuwste gesampelde geluidstechnologie beleven. Op zoek naar een uitgebreid orgel met een veelheid aan mogelijkheden? Dan is de Content Mondri 236 wat voor u. De klank is verbluffend en is via de PCC (Personal Control Center) naar eigen voorkeur aan te passen.

Occasion zwarte orgels

Bij Andante vindt u naast een groot assortiment nieuwe orgels ook een verscheidenheid aan zwarte occasion orgels. Van klassieke tot digitale occasions. Onze occasion orgels zijn van topkwaliteit en zijn volledig nagekeken en schoongemaakt. Waar nodig zijn onderdelen vervangen. Heeft u niet het zwarte orgel gevonden dat u zocht? Neem contact met ons op! We denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies.

Kom langs in de showroom

Bent u toe aan een nieuw zwart orgel maar heeft u nog geen idee wat het moet gaan worden? We nodigen u van harte uit in onze showroom. Zo kunt u alle orgels in alle rust bekijken en beluisteren. Twijfelt u welk model het beste bij u past? We staan voor u klaar om u te helpen en geven u graag persoonlijk advies.

Bekijk het aanbod

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?