Bent u klaar voor de nieuwste innovatie? Dan bent u bij Andante Orgelcentrum aan het juiste adres. Wij bieden sinds kort Sweelinq software aan in een kant-en-klaar meubel. Dé software die de rijke en tijdloze orgels combineert met de mogelijkheden van de digitale wereld.

Bent u op zoek naar een geavanceerde orgelervaring met behulp van de laatste digitale technologieën? Ontdek de nieuwste Sweelinq software bij Andante Orgelcentrum. Deze software vormt de brug tussen traditionele orgelklanken en de grenzeloze mogelijkheden van de moderne digitale wereld.

Wat is Sweelinq software?

Sweelinq is niet zomaar een sampler. Het is dé software die de rijke en tijdloze orgels combineert met de mogelijkheden van de digitale wereld. De software is speciaal ontwikkeld om de organist een volledige en authentieke beleving te bieden. Met zorgvuldig vastgelegde opnames van daadwerkelijke orgels – inclusief alle nuances van tractuur en windmotor – biedt Sweelinq een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Met Sweelinq kun je in een handomdraai diverse orgels bespelen die zij op dit moment beschikbaar hebben.

 

Content Cambiare 312 Sweelinq Hauptwerk - Andante Orgels
De content cambiare 312 en 315

Sweelinq software bij Andante

Bij Andante zit de Sweelinq software geïntegreerd in twee specifieke orgels: de Content Cambiare 312 en de Content Cambiare 315. Beide orgels hebben hun eigen unieke kenmerken, variërend van gebruiksvriendelijke touchscreens tot geavanceerde audiokwaliteit. Ook op andere Cambiare modellen van Content is dit mogelijk. De Content Cambiare 312 is een compact orgel met touchscreens waarmee je diverse kerkorgels en optionele solostemmen thuis bespeelt, ondersteund door een geavanceerd audiosysteem. De Content Cambiare 315 laat je thuis kerkorgels bespelen met een high-end audiosysteem voor een ongeëvenaarde geluidservaring, gehuisvest in een stijlvol massief houten meubel.

Bekijk de Content Cambiare modellen

Voordelen van Sweelinq software

Deze innovatie brengt natuurlijk ook een heel aantal voordelen met zich mee, u kunt onder andere denken aan:

  • Uitzonderlijk realistische geluidsbeleving
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Snelle laadtijden voor onmiddellijke speelbaarheid
  • Realistisch windmodel en uitgebreide setzer
  • Bespaart op hardwarekosten dankzij lage systeemvereisten

Orgels met Sweelinq software in onze showroom bekijken?

Sweelinq is gebaseerd op een abonnement. U betaalt 10 euro per maand, en dan kunt u gebruik maken van alle orgels die Sweelinq ter beschikking heeft. Wilt u de Sweelinq software zelf beleven? Bezoek onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers met twee decennia ervaring in de branche. Voor vragen of contactverzoeken, vul ons contactformulier in. We staan klaar om u te helpen en denken graag met u mee.

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?