Wilt u uw orgel verkopen? Dan bent u bij Andante Orgelcentrum aan het juiste adres. Andante behoort namelijk al 20 jaar tot de grootste orgel-dealers van Nederland. Wij zijn gevestigd in Veenendaal. Komt u niet uit de omgeving? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor het verkopen van uw orgel te bespreken.

Wij staan voor u klaar

Bij Andante verkopen we een ruim aanbod aan occasion orgels. Heeft u een Viscount, Johannus, Content of Mixtuur orgel staan die u niet langer bespeeld? Wij staan voor uw klaar en doen u een waardig aanbod. Heeft u een ander orgelmerk staan en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u andere vragen over het verkopen van uw orgel? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Orgel kopen met inruilservice

Bent u op zoek naar een nieuw orgel, maar heeft u momenteel nog een orgel in uw woonkamer staan? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice bij de aankoop van uw nieuwe orgel. U ontvangt korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. Wij beoordelen uw huidige orgel en u ontvangt vervolgens van ons een waardig aanbod. U levert het oude orgel in en neemt het nieuwe orgel wordt thuisbezorgd!

Offerte aanvragen

Occasion orgel kopen

Bij Andante vinden we het belangrijk om iedere orgelliefhebber van dienst te kunnen zijn. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan occasion orgels. We garanderen dat uw occasion orgel de beste kwaliteit heeft. We kijken alle orgels namelijk van top tot teen na. De orgels worden volledig schoongemaakt. En, waar nodig, worden onderdelen gerestaureerd. Bij de aankoop van een occasion orgel bent u verzekerd van 6 maanden garantie. Wij verkopen enkel het beste van het beste.

Bekijk aanbod

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw orgel? Heeft u vragen over het vervoer van uw orgel? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via (0318) 505 063, mail naar info@andanteorgels.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?