Op zoek naar een klein orgel met een unieke en warme klank en uitstraling? Kijk gerust eens rond in onze (digitale) showroom! Orgels worden al eeuwenlang gebruikt in kerken en concertzalen over de hele wereld, maar onze kleine orgels zijn ideaal voor in de woonkamer. Bij Andante Orgelcentrum vindt u een uitgebreid assortiment van nieuwe en occasion orgels van verschillende topmerken.

Bekijk het aanbod

Nieuwe kleine orgels

Onze nieuwe kleine orgels zijn van de hoogste kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bent u op zoek naar een licht houten orgel waarmee u het orgel spelen kunt leren of kunt oefenen? Dan is de zeer betaalbare Johannus Studio 150 wellicht wat voor u. Bent u op zoek naar een compact maar fraai model met eersteklas geluidsweergave? Dan is de Mixtuur Etude een uitstekende keuze. En wat dacht u van de Content Mondri 340? Een prachtig écht eikenhout meubel die de ervaring van een pijporgel nabootst.

Kleine occasion orgels

Naast nieuwe orgels bieden wij ook occasion kleine orgels aan. Onze occasion orgels zijn zorgvuldig geselecteerd en worden grondig nagekeken door onze specialisten. Waar nodig worden de orgels schoongemaakt en worden onderdelen vervangen. Zo kunt u ervan op aan dat u een kwalitatief klein instrument in huis haalt.

Ons aanbod tweedehands orgels wisselt regelmatig. Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten! We denken graag met u mee en helpen u verder met persoonlijk advies.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u onze huiskamer orgels zelf ervaren en testen. In alle rust uiteraard. Bespeel en beluister de verschillende modellen en ervaar de klanken van het instrument. Heeft u vragen over de verschillende modellen of wilt u meer weten? Dan staan we voor u klaar met persoonlijk advies.

Wilt u zich liever eerst oriënteren? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment op de website. Maak gebruik van de handige filterfunctie om te selecteren op het merk, het aantal klavieren, alsook het pedaal.

Dealer van kleine huiskamer orgels

Als officiële dealer van gerenommeerde merken van kleine orgels bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Bij ons vindt u orgels van merken zoals Johannus, Content, Mixtuur, Viscount en uit ons eigen Andante label uiteraard.

Onze passie voor orgels

Bij Andante Orgelcentrum zijn wij gepassioneerd over orgels. Wij vinden het belangrijk om de klanken van een orgel voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan van nieuwe en occasion kleine orgels van de beste kwaliteit. Wij delen onze kennis en expertise graag met u, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Meer weten? Neem contact met ons op!

Bekijk het aanbod

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?