Bij Andante kunt u naast nieuwe en occasion orgels ook terecht voor de kleinere blaasinstrumenten, zoals dwarsfluiten, blokfluiten en panfluiten. Verwacht topstukken in de collectie, van merken als Travor James, Aura en Ton Jansen. Snuffel eens rond in de gevarieerde collectie en kies uw favoriete blaasinstrument.

Neem contact op

Wat voor blaasinstrumenten zijn er?

Er zijn twee soorten blaasinstrumenten: houten en koperen instrumenten. Ieder blaasinstrument heeft zijn eigen unieke klank. Denk bijvoorbeeld aan de saxofoon, klarinet en de fluit. Ieder blaasinstrument wordt bespeeld door op een bepaalde manier lucht door het instrument te blazen.

Blaasinstrumenten bij Andante

Bij Andante vindt u diverse kwalitatieve blaasinstrumenten. Ons assortiment bestaat uit blokfluiten, dwarsfluiten en panfluiten. De populaire blokfluit is een perfect instrument voor de beginnende muzikant. De holle ronde buis wordt voornamelijk gemaakt van hout en wordt bespeeld door lucht tegen de rand te blazen. De dwarsfluit is een uniek instrument die van koper wordt gemaakt. Het instrument wordt horizontaal bespeeld door de lucht over de blaasopening te blazen. De panfluit is een van oudsher Grieks instrument die wordt bespeeld door lucht tegen over de buis tegen de rand te blazen. Een erg bijzonder instrument. Geïnteresseerd in een blaasinstrument? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Kwalitatieve collectie dwarsfluiten

De kunst van het dwarsfluit spelen zit hem niet alleen in een goede techniek, want het is ook belangrijk dat het instrument van hoge kwaliteit is. Daarom bieden we bij Andante de beste dwarsfluiten van topmerken als Travor James en Miyazawa Flutes, waaronder dwarsfluiten met open en gesloten kleppen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, zowel voor de beginnende fluitist als de professional. Welke u ook kiest, u kunt uitgaan van een solide klank en een prachtige, verzilverde afwerking.

Groot aanbod blokfluiten

De blokfluit behoort tot de populairste muziekinstrumenten. Deze fluit wordt vaak ingezet voor het leren beheersen van noten en blaasinstrumenten. De fijne klanken, relatief simpele beheersbaarheid en aantrekkelijke prijs maken de houten blokfluit favoriet van veel hobbyisten en beginners. De kunststof tenorblokfluit wordt vaker gekozen door professionals. Met blokfluiten in verschillende prijsklassen en van merken als Auro en Dolmetsch Nova kunt u altijd een nieuwe blokfluit kopen die aansluit bij uw wensen.

De meest bijzondere panfluiten

Met een panfluit produceert u de mooiste akoestische muziekspellen. Bovendien ziet dit bijzondere instrument er fantastisch uit. Bij Andante kiest u uit het gewenste aantal pijpjes, van 13-pijps tot 22-pijps en 25-pijps. Met eventueel met sierrand afgewerkt. Wilt u een nieuwe panfluit kopen? Bij Andante hebben we gekozen voor de kwalitatieve panfluiten van het merk Ton Jansen, die standaard worden geleverd met stemstokjes en zijn opgevuld met bijenwas.

Klein blaasinstrument kopen

Wilt u een nieuwe dwarsfluit kopen, een blokfluit bestellen of een panfluit aanschaffen? Dan kunt u terecht op Andanteorgels.nl. U bent natuurlijk ook welkom in onze ruime showroom in Veenendaal, waar u deze kleine blaasinstrumenten in het echt kunt bewonderen. Uiteraard geven we u ook graag persoonlijk advies. Bij Andante vindt u uw nieuwe blaasinstrument, die perfect afgestemd is op uw wensen en budget. Daar krijgt u bovendien 2 jaar garantie op. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?