Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige orgels, verwelkomt Andante Orgelcentrum u graag in de wereld van prachtige digitale orgels. Onze passie voor kwaliteit en vakmanschap komt tot uiting in ons assortiment topmerken. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuw orgel of een zorgvuldig geselecteerde tweedehands optie, wij streven ernaar om het orgel te vinden die aan al uw wensen voldoet.

De beste orgel merken bij Andante

  • Content: Een vooraanstaand orgelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige instrumenten met uitstekende geluidsweergave en innovatieve technologie. De orgels, zoals de Cambiare Suite, staan garant voor kwaliteit en vakmanschap, en bieden een authentieke pijporgelervaring. Bekijk hier ons aanbod van Content orgels
     
  • Johannus: Sinds 1968 maakt Johannus het pijporgel bereikbaar voor iedereen. Voor zowel hobbyisten als gevorderde orgelspelers, Johannus heeft geschikte modellen voor iedereen. Van het kleinste studie-orgel tot het grootste maatwerkinstrument, elk orgel is voorzien van de unieke Johannus klank. Bekijk hier ons aanbod van Johannus orgels.
     
  • Mixtuur: Het merk streeft naar een harmonieuze combinatie van traditie en eigentijdse technologie. Mixtuur-orgels, zoals de Etude, vertegenwoordigen deze filosofie met hun compacte ontwerp en eersteklas geluidskwaliteit.Bekijk ons aanbod van Mixtuur orgels.
     
  • Viscount: Met een rijke geschiedenis en een focus op kwaliteit en vakmanschap, biedt Viscount een breed scala aan orgels voor verschillende muzikale behoeften. De orgels zijn geliefd vanwege hun geavanceerde geluidsweergave en eigentijdse design. Bekijk hier ons aanbod van Viscount orgels. 

Onze eigen Andante orgels

Sinds kort heeft Andante Orgelcentrum zelf ook een aantal orgels ontwikkeld. De orgels van het Andante-label zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, met aandacht voor zowel traditioneel vakmanschap als moderne technologische mogelijkheden. De orgels in deze serie zijn speciaal ontworpen om in een compact instrument de ruimtelijkheid van de akoestiek te doen herleven. Daardoor heeft de organist in zijn huiskamer of studeerruimte dezelfde klankgewaarwording als bij een echt pijporgel. Zoals u van ons gewend bent zijn ook deze orgels van de hoogste kwaliteit.

Tweedehands merk orgels kopen

Bij Andante Orgelcentrum vindt u ook diverse occasion orgels van deze merken. Voordat de occasions in de verkoop gaan worden deze uiteraard eerst grondig gekeurd en schoongemaakt. Indien nodig laten we het orgel zelfs restaureren door een professional. Zo bent u altijd verzekerd van een orgel van topkwaliteit. En besluit u een occasion orgel bij ons aan te schaffen? Dan krijgt u hier altijd 6 maanden garantie bij.

Kom onze verschillende merken uitproberen in de showroom!

Bent u er nog niet helemaal uit welk merk orgel het beste bij u past, of wilt u een specifiek model eerst nog eens in het echt horen? Kom dan langs bij onze showroom in Veenendaal. Hier krijgt u de mogelijkheid om al onze verschillende merken en modellen zelf uit te proberen. Zo ervaart u zelf welk orgel het beste bij u past.

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?