Mixtuur (Hauptwerk)

Mixtuur bouwt de meest professionele orgels voor zowel particulieren, kerken en concertzalen.

Mixtuur

Het orgel merk Mixtuur bouwt de meest professionele orgels voor zowel particulieren, kerken en concertzalen. De Mixtuur orgels worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Hun technologieën sluiten naadloos aan op de software van Hauptwerk. Daarnaast bouwt Mixtuur zelf ook audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Met Mixtuur orgels kiest u voor het beste van het beste voor uw prachtige huiskamerorgel.

Diversiteit aan orgel designs

Mixtuur biedt een ruime collectie orgels, voor ieder wat wils. Van hoge tot lage modellen, met 2 of 3 klavieren. Kies tussen subtiele modellen of juist grote orgelkasten. Dit in tinten als licht en donker eiken. U kunt uw Mixtuur orgel tevens personaliseren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kunt u de meest waanzinnige klankenspellen creëren met Mixtuur orgels.

Mixtuur orgel personaliseren

Heeft u al een tijdje uw droomorgel in gedachten? Kies dan voor een van de Mixtuur modellen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen ontstaat het orgel waar u naar verlangt. Een meesterwerk, met de beste geluidskwaliteit en het mooiste design, afgestemd op uw huiskamer!

Mixtuur orgel kopen

Zoals u leest zijn de mogelijkheden voor orgels van Mixtuur (Hauptwerk) eindeloos. Bekijk de modellen op onze website en neem voor vragen contact met ons op. We bevelen u tevens van harte aan om langs te komen in onze uitgebreide showroom in Veenendaal. Hier ervaart u zelf de klanken van deze wereldberoemde orgels. We staan graag voor u klaar met persoonlijk advies. Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast krijgt u op Mixtuur orgels 2 jaar garantie.
Over ons

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten.

Contactgegevens

Industrielaan 26

3903 AD Veenendaal

Openingstijden
  • ZondagGesloten
  • MaandagOp afspraak
  • Dinsdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Woensdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Donderdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Vrijdag09:00-17:30 (i.v.m. lockdown geen koopavond)
  • Zaterdag09.30 uur - 17.00 uur