Bij Andante Orgelcentrum vindt u een groot assortiment orgels met Hauptwerk software. Hauptwerk is moderne en revolutionaire orgelsoftware binnen de digitale orgelwereld. Zo geniet u van de klanken van een pijporgel, gewoon bij u in de woonkamer. Op zoek naar een orgel met Hauptwerk software? Met meer dan twintig jaar ervaring in de orgelbranche geven we u passend advies en denken we graag met u mee!

Bekijk Hauptwerk orgels

Ontdek de kracht van Hauptwerk orgel

Hauptwerk is een software die het mogelijk maakt om authentieke klanken van historische en beroemde orgels in uw huis of studio te ervaren. Hauptwerk maakt gebruik van geavanceerde sampling-technologieën en hoogwaardige opnames van echte pijporgels, waardoor u een realistische en dynamische speelervaring krijgt.

Een wereld van orgels in uw handen

Met Hauptwerk software heeft u toegang tot een uitgebreide bibliotheek van samplesets. Van de klanken van een kathedraalorgel tot de tonen van een klein kist orgel, Hauptwerk brengt deze ervaringen binnen handbereik. U kunt experimenteren met verschillende orgels en hun unieke klankkarakteristieken, allemaal vanuit uw eigen omgeving.

Naadloze integratie met Hauptwerk orgel

Hauptwerk orgel is ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn. Of u nu een amateur bent of een professionele organist, deze software kan volledig worden afgestemd op uw behoeften. U kunt de klanken aanpassen, verschillende akoestische instellingen uitproberen en zelfs uw eigen orgelcombinaties samenstellen. Dit biedt een enorme flexibiliteit en maakt het mogelijk om een diversiteit aan orgelklanken te ervaren.

Het Hauptwerk orgel systeem

Het Hauptwerk systeem combineert moderne technologie met traditioneel orgelspel. Het systeem bestaat uit een computer met het Hauptwerkprogramma, dat verbonden is met het orgel of klavieren via MIDI. Dit systeem vertaalt de gespeelde noten naar MIDI-signalen, die vervolgens naar de computer worden gestuurd. Hier wordt het geluid verwerkt en doorgestuurd naar de geluidskaart, waarna de orgelklank via de geluidsinstallatie of uw hoofdtelefoon wordt weergegeven. Deze naadloze overgang zorgt voor een vertragingsvrije speelervaring, waardoor u de klanken van de samplesets volledig kunt ervaren.

Mixtuur orgels

Om Hauptwerk toegankelijk te maken voor elke orgelliefhebber heeft Mixtuur diverse modellen ontwikkeld waarmee u eenvoudig Hauptwerk kan spelen zonder dat u kennis nodig heeft van computers en software etc. Doordat Mixtuur gebruik maakt van hun eigen techniek om Hauptwerk heen, wordt Hauptwerk mogelijk voor iedereen!

Ervaar Hauptwerk orgel bij Andante Orgels

Bezoek onze showroom in Veenendaal om onze Mixtuur Hauptwerk orgels zelf te ervaren. Mixtuur staat namelijk bekend om zijn betrouwbaarheid, stabiliteit en bedieningsgemak. Zo kunt u de kwaliteit van de klanken zelf horen en het gebruiksgemak van de software meemaken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen het perfecte Hauptwerkorgel te adviseren die past bij uw unieke behoeften en voorkeuren. Bezoek ons orgelcentrum vandaag nog en laat u inspireren. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk Hauptwerk orgels

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?