Johannus

Verrijk uw muzikale leven met een prachtig digitaal orgel van Johannus.

Johannus One Andante
Inruilservice

Korting bij het inruilen van je huidige orgel

Meer informatie

Johannus orgels

Het kwalitatieve merk Johannus is producent van digitale orgels voor kerk en huiskamer. Door de geavanceerde techniek van het Johannus orgel haalt u de beleving van een kerkorgel naar uw eigen woonkamer. Door de hoeveelheid modellen en series is er een Johannus orgel voor iedere organist. Van de beginnende organist tot de beroepsspeler.

Verrijking van de woonkamer

Met onze selectie Johannus orgels voor thuis kiest u voor een stralend orgel dat niet alleen uitblinkt in geluid, maar ook in design. Het aanbod Johannus orgels bestaat uit digitale orgels van hoge kwaliteit voor elk budget. De orgels zijn niet alleen gemaakt om perfect te functioneren, maar zien er ook geweldig uit. Ga bijvoorbeeld voor de oudhollands eiken Studio of een prachtige licht eiken Vivaldi.

Huiskamerorgels

Verrijk uw muzikale leven met een prachtig digitaal orgel van Johannus. We bieden Johannus orgels voor ieders budget. Kies voor een 2 klaviers of een 3 klaviers. Gaat u voor een luxe donkerkleurig orgel, of wellicht een prachtig model van licht eikenhout? Snuffel door de collectie en kies uw favoriet.

Hoogwaardige series

Johannus ontwikkelde een aantal hoogwaardige series. De orgels in deze series bieden organisten de meest uitgebreide mogelijkheden en vervullen alle muzikale behoeften van de organist. De orgels in de Opus, de Classic en de Vivaldi serie zijn de juwelen van de Johannus collectie. De orgels hebben een eigentijds modern design en geven een prachtig klassiek geluid. Ervaar het zelf in onze showroom!

Johannus orgel kopen

Andante Orgelcentrum is uw specialist in Johannus orgels. Bekijk het aanbod online of neem telefonisch contact met ons op voor advies. U bent ook welkom in onze showroom in Veenendaal, waar u het befaamde geluid zelf kunt ervaren. Het inruilen van uw huidige orgel behoort tot de mogelijkheden.

Johannus orgels bij Andante

Bent u benieuwd naar de Johannus orgels van Andante? Kom gerust eens langs in onze showroom in Veenendaal en ervaar het orgel zelf. Heeft u vragen over de Johannus orgels? Neem dan contact met ons op via (0318) 505 063 of stuur een mail naar info@andanteorgels.nl. We helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale orgel.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?