Bij Andante vindt u een ruim aanbod aan tweedehands Johannus orgels. Wij vinden het namelijk belangrijk om orgels voor iedereen betaalbaar te maken. Al onze tweedehands Johannus orgels zijn van top tot teen bekeken door onze experts. De tweedehands orgels zijn nagekeken, schoongemaakt en indien nodig gerestaureerd. Zo speelt u alleen op orgels van de beste kwaliteit. Bij de aankoop van een tweedehands orgel ontvangt u 6 maanden garantie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk het aanbod

Johannus orgels

Johannus is producent van digitale orgels en levert hoogwaardige orgels voor kerken, maar ook voor in de huiskamer. Johannus orgels staan bekend als prachtige orgels die niet alleen schitterend klinken, maar ook een schitterend design hebben. Andante Orgelcentrum is uw specialist in Johannus orgels.

Tweedehands Johannus orgels kopen

Bij Andante Orgelcentrum koopt u enkel de beste kwaliteit occasion orgels. Onze experts hebben het instrument volledig voor u nagekeken en schoongemaakt. Gaat u voor een 2 of 3 klaviers orgel? Houdt u van een donkerkleurig orgel of een licht eikenhout model? Ons aanbod is groot en wisselt regelmatig. Kunt u uw favoriete orgel niet vinden als occasion? Wij houden graag een oogje voor u in het zeil.

Bekijk het aanbod

Orgel verkopen of inruilen

Heeft u momenteel al een orgel in huis staan en bent u toe aan een ander model of merk? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice. U krijgt dan korting op het nieuwe orgel. Wilt u uw orgel verkopen zonder een nieuw orgel te kopen? Ook dat kan bij Andante! U krijgt een waardig aanbod voor uw orgel. Meer weten over verkopen of over de inruilservice?

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Bij Andante Orgelcentrum staan we voor u klaar bij het uitzoeken van het meeste perfecte Johannus orgel. We hebben een ruim aanbod aan Johannus occasions zodat er altijd een orgel bij zit die past bij uw smaak. Twijfelt u welk model het beste bij u past? Wilt u meer informatie over onze occasion orgels? Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook meer dan welkom bij ons op locatie voor persoonlijk advies of om het orgel te bespelen.

Neem contact op

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?