Op zoek naar een orgel die niet alleen mooi klinkt, maar ook een prachtig meubelstuk is in uw huis? Andante Orgelcentrum heeft een uitgebreid aanbod van orgels met 2 manualen, zowel nieuw als gebruikt. Ontdek de mogelijkheden online of kom langs in onze showroom in Veenendaal voor persoonlijk advies.

Bekijk het aanbod

Waarom een orgel met 2 manualen?

Een orgel met 2 manualen, ook wel klavieren genoemd, is een uitstekende keuze voor zowel beginners als gevorderden. Deze orgels zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende muzikale genres, van klassieke composities tot moderne stukken. Met 2 manualen kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende registers, waardoor er mooie klankkleuren en dynamieken ontstaan. Ze zijn ideaal om uw muzikale vaardigheden te verbeteren of om simpelweg te genieten van orgelmuziek. Voor ieder wat wils.

Topmerken bij Andante Orgelcentrum

Wij bieden orgels van enkel de beste merken zoals Johannes, Content, Eminent, Mixtuur, Viscount en onze eigen Andante modellen. Elk met hun eigen klankkarakteristieken en voordelen, wat helpt met het vinden van het perfecte 2 manualen orgel dat bij u past. Laat u adviseren door onze adviseurs over de merken en hun kenmerken en maak de juiste keuze.

Orgel met 2 manualen: nieuw en gebruikt

Bij Andante Orgelcentrum is er altijd een orgel die bij u past, of u nu kiest voor een splinternieuw orgel of een prachtige occasion. Voor nieuwe orgels hebben we modellen zoals de Johannus Studio 260 in 5 schitterende kleuren beschikbaar. Overweegt u een gebruikt orgel? Dan zijn Content Mondri 5400 in twee eiken tinten, de Mixtuur Etude of Johannus Sweelinck 25, uitstekende opties. Al onze orgels komen met een kwaliteitsgarantie; zes maanden voor occasions en twee jaar voor nieuwe orgels. Heeft u al een orgel met 2 manualen, maar is het tijd voor een uitbreiding? Bezoek dan onze showroom voor advies en inruilmogelijkheden.

Orgel met 2 manualen kopen

Het uitzoeken van een orgel is een belangrijke keuze. Het gaat niet alleen om het aantal manualen, het gaat ook om het vinden van orgel dat past bij uw wensen, voorkeuren en ruimte. Bij Andante Orgelcentrum zijn er verschillende stijlen, kleuren, merken en specificaties beschikbaar. Daarom staan onze adviseurs altijd klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Bekijk de orgels met 2 manualen in onze showroom

Wij nodigen u uit in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u zelf de orgels met 2 manualen van dichtbij bekijken en verschillende modellen uitproberen. Speel, luister, vergelijk en stel al uw vragen aan onze adviseurs. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste service. Samen vinden we het orgel met 2 manualen dat perfect past bij u en uw wensen.

Bekijk het aanbod

 

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?