Bent u op zoek naar een orgel voor in uw woon- of studiekamer? Neem online een kijkje in onze collectie of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte huisorgel dat zowel visueel als technisch voldoet aan al uw wensen.

Wat is een huisorgel?

Een huisorgel is een compact muziekinstrument ontworpen voor gebruik in woonkamers. In tegenstelling tot grotere kerkorgels biedt het een unieke en warme klankervaring in een formaat dat past in een gemiddelde huiskamer. Er zijn diverse modellen beschikbaar, zowel voor beginners als voor ervaren organisten. Bij Andante Orgelcentrum vindt u een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands huisorgels van verschillende topmerken als Johannus, Content, Viscount, Mixtuur, en uiteraard onze eigen orgellijn.

De voordelen van een huisorgel

Een huisorgel onderscheidt zich doordat hij over het algemeen digitaal is en compact is van formaat. compacte formaat en warme klank, waardoor het ideaal is voor huiselijke omgevingen. Hierdoor bieden huisorgels liefhebbers de mogelijkheid om de unieke orgelervaring in hun eigen huis te beleven.

Welke varianten huisorgels zijn er?

Er zijn verschillende varianten huisorgels. Denk daarom zorgvuldig over welk huisorgel het beste bij u past. Voor hoeveel klavieren gaat u bijvoorbeeld? Eén, twee of drie? Denk vervolgens ook na over het gebruik van pedalen en hoeveel tonen u wilt dat deze hebben.

Daarnaast spelen uiteraard ook de esthetische aspecten een rol. Orgels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Vooral als het orgel een prominente plaats in uw huis krijgt, wilt u ervoor zorgen dat het er mooi uitziet en past bij de rest van het interieur. Neem dus vooral de tijd om te bedenken wat u precies zoekt in een huisorgel, zodat u er een kunt vinden die perfect bij u past. Andante heeft de kennis in huis om u hierin passend te adviseren.

Ook 2e hands huisorgels te koop bij Andante

Voor degenen die op zoek zijn naar een orgel voor minder geld, biedt Andante Orgelcentrum ook een selectie van hoogwaardige tweedehands huisorgels. Elk orgel wordt bij Andante Orgelcentrum nagekeken en voorzien van een afleverbeurt. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit en krijgt hier ook nog eens 6 maanden garantie bovenop.

Kom onze huisorgels bekijken in de showroom

Wij nodigen orgelliefhebbers uit om de warmte en pracht van onze huisorgels zelf te ervaren. Of u nu in Veenendaal, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen, België, of elders woont, onze ruime showroom staat open voor u. Met meer dan 20 jaar ervaring als orgeldealer beloven wij u huisorgels van de beste kwaliteit. Kom langs en laat u betoveren door de klanken!

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?