Al ruim 20 jaar het grootste orgelcentrum van Nederland!

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten, waaronder blokfluiten, panfluiten en dwarsfluiten.

Andante Orgelcentrum behoort al ruim 20 jaar tot de grootste orgel-dealers van Nederland. Kwaliteit, kennis en ervaring, dat is precies wat u van ons mag verwachten. Met een ruim aanbod van de beste merken in combinatie met persoonlijk advies vindt u bij ons altijd het orgel dat het beste bij u past.

 

Bezoek hieronder virtueel onze showroom ↓

Mooie orgels voor ieder budget

Bij Andante Orgelcentrum vinden we het belangrijk om huiskamerorgels voor iedereen betaalbaar te maken. Daarom bieden we zowel nieuwe orgels als occasion orgels in verschillende prijsklassen. Bovendien kunt u bij ons uw oude orgel inwisselen voor inruilkorting. Graag kijken we met u mee naar de beste aankoop die past bij uw budget en smaak. Zowel op nieuwe als tweedehands orgels krijgt u maar liefst 2 jaar garantie.

Huiskamerorgels van topmerken

Ons aanbod kenmerkt zich met huiskamerorgels van de beste merken, waaronder Johannus, Content, Viscount, Mixtuur en ons Andante eigen label. Natuurlijk heeft u keuze uit verschillende modellen, waaronder 27-, 30- en 32-tonige orgels, met 1, 2 of 3 klavieren. Voor ieders wensen een mooi orgel, in lichte tot donkere tinten en in verschillende formaten. Nieuwe orgels, of tweedehands orgels die volledig zijn nagekeken, schoongemaakt en gerestaureerd waar nodig.

Persoonlijk advies

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het immers van belang dat uw nieuwe orgel perfect bij u aansluit en helpen u dan ook graag bij het vinden van uw nieuwe muzikale parel in huis. U kunt telefonisch, via e-mail of chat contact met ons opnemen. Nóg leuker en fijner is het om langs te komen in onze ruime showroom in Veenendaal. Hier kunt u onze topstukken in het echt bewonderen en bespelen. De keuze voor een nieuwe orgel is een beslissing die u niet zomaar maakt en door langs te komen ervaart u letterlijk welk topstuk uw favoriet is. Graag tot snel!

Bestel online of kom langs in onze showroom

Online kunt u alvast ons ruime aanbod orgels bekijken. Hier vindt u de specificaties en kunt u filteren op uw wensen. Het kopen van een orgel is natuurlijk geen keuze die u zomaar maakt. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom in Veenendaal, waar u de orgels in het echt kunt bewonderen. Uiteraard geven we u persoonlijk advies, zodat u het orgel vindt dat het beste aansluit bij uw wensen, budget en smaak. Ook uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden.

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl
Over ons

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten.

Contactgegevens

Industrielaan 26

3903 AD Veenendaal

Openingstijden
  • ZondagGesloten
  • MaandagOp afspraak
  • Dinsdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Woensdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Donderdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Vrijdag09:00-17:30 (i.v.m. lockdown geen koopavond)
  • Zaterdag09.30 uur - 17.00 uur