Details
Klavieren 2 Klavieren
Omvang pedaal 30-tonig
Houtsoort Laminaat
Kleur Licht eiken
Hoogte excl. lessenaar
Hoogte incl. lessenaar 211 cm
Breedte 149 cm
Diepte excl. pedaal 62,3 cm
Diepte incl. pedaal 80 cm
Type klavieren Standaard kunststof klavieren
Type bank Standaard bank
Afsluitbaar Roldeksel
Zwelpedalen 2
Soort registers Trekregisters
Aantal registers 35
Stijlen 8 (aaanpasbaar)
Physistechnologie Ja
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
MIDI Ja
Dispositie Specificaties
Hoofdwerk

Vox humana 8’

Trompet 8’

Trompet 16’

Mixtuur V’

Cornet V’

Octaaf 2’

Quint 2 2/3’

Spitsfluit 4’

Prestant 4’

Roerfluit 8’

Prestant 8’

Presant 16’

Zwelwerk

Schalmei 4’

Dulciaan 8’

Fagot 16’

Scherp III’

Terts 1 3/5’

Woudfluit 2’

Nasard 2 2/3’

Fluit 4’

Prestant 4’

Viola di Gamba 8’

Holpijp 8’

Prestant 8’

Bourdon 16’

Pedaal

Klaroen 4’

Trompet 8’

Bombarde 32’

Koraalbas 4’

Gedekt 8’

Octaaf 8’

Subbas 16’

Prestant 8’

Quint 10 2/3’

Contra Bourdon 32’

Speelhulpen

Koppel II/I

Koppel I/P

Koppel II/P

Tremulant Hoofwerk

Tremulant Zwelwerk

De Studio 150 Andante
INRUILSERVICE

Korting bij het inruilen van uw huidige orgel

Bent u toe aan een nieuw orgel? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. We taxeren de waarde van uw huidige orgel op een professionele manier.

Meer informatie
Orgel inruilen?

Bent u toe aan een nieuwe orgel? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. We taxeren de waarde van uw huidige orgel op een professionele manier.

Meer informatie
Onderhoud

Ook voor onderhoud of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een probleem of storing? Laat het ons weten.

Meer informatie
2 jaar garantie

Wij bieden een gevarieerde collectie in verschillende prijsklassen, van goedkope orgel occasions tot de nieuwste digitale orgels. Waar u ook voor kiest, bij ons bent u bij ieder orgel verzekerd van kwaliteit en 2 jaar garantie op een nieuw orgel en 6 maanden op een occasion.

Meer informatie

Viscount Sonus P235

De Sonus P235 is een tweeklaviersorgel met compleet pedaal en 35 registertrekknoppen, die elk honderden stemmen kunnen selecteren. De Sonus P235 is uitgerust met 8 orgelstijlen (4 vast en 4 programmeerbaar) waarmee de organist een oneindig aantal combinaties kan creëren en opslaan, hetzij in de 128 interne geheugenlocaties of extern via USB-geheugen. De parameterinstellingen zijn eenvoudig toegankelijk via het grafische display op het voorpaneel. Het toetsenbord in “Tracker Action”-stijl detecteert nauwkeurig de aanslag door de snelheid waarmee de toetsen worden bediend te bepalen, waardoor het mogelijk wordt een “Tracker Touch”-effect te voelen, dat wil zeggen de correlatie tussen de “aanslag” van de organist en de voorbijgaande aanval van elke virtuele toets. pijp. Ontwikkeld met de bekroonde en gepatenteerde Physis® fysieke modelleringstechnologie, die de fysieke verschijnselen reproduceert die betrokken zijn bij de geluidsgeneratie van het pijporgel, is de Sonus P235 in staat om het meest natuurgetrouwe, meest authentieke kerkorgelgeluid te genereren. Parameterinstellingen zijn eenvoudig toegankelijk, te wijzigen en op te slaan via het grafische display op het voorpaneel. De Sonus P235 maakt gebruik van een revolutionair geluidssysteem ontwikkeld door Viscount genaamd RAR (Real Audio Rendering). Het is in staat meerdere geluidsreflecties van de muren te simuleren, waarbij de organist centraal op het podium wordt geprojecteerd en hem/haar wordt betrokken bij een onvergetelijke geluidservaring – zelfs vanuit hun woonkamer of studio.

Website: Spankracht Ontwerpers