Details
Klavieren 2 Klavieren
Omvang pedaal 30-tonig
Houtsoort eiken
Kleur Licht eiken
Hoogte excl. lessenaar 101 cm
Hoogte incl. lessenaar 125 cm
Breedte 126 cm
Diepte excl. pedaal 54 cm
Diepte incl. pedaal 90 cm
Type klavieren Standaard kunststof klavieren
Type bank Standaard bank
Processor I3 Hexa Core
Werkgeheugen 32 GB RAM (uitbreidbaar)
Opslag 500 GB SSD
Samplesetbediening Inschuifbaar touchscreen
Hauptwerkversie VIII
Aansluitingen USB 3.0/Ethernet
Hoofdtelefoon 2x (volume apart regelbaar)
De Studio 150 Andante
INRUILSERVICE

Korting bij het inruilen van uw huidige orgel

Bent u toe aan een nieuw orgel? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. We taxeren de waarde van uw huidige orgel op een professionele manier.

Meer informatie
Orgel inruilen?

Bent u toe aan een nieuwe orgel? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. We taxeren de waarde van uw huidige orgel op een professionele manier.

Meer informatie
Onderhoud

Ook voor onderhoud of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een probleem of storing? Laat het ons weten.

Meer informatie
2 jaar garantie

Wij bieden een gevarieerde collectie in verschillende prijsklassen, van goedkope orgel occasions tot de nieuwste digitale orgels. Waar u ook voor kiest, bij ons bent u bij ieder orgel verzekerd van kwaliteit en 2 jaar garantie op een nieuw orgel en 6 maanden op een occasion.

Meer informatie

Mixtuur Etude

De Etude DLX heeft een compact formaat in een fraai afgewerkt meubel van laminaat. Via een hoogwaardig uitschuifbaar touchscreen beschikt u over maar liefst 60 virtuele registerschakelaar en preset knoppen. Handig en eenvoudig voor het kiezen van registers, samplesets en om uw gekozen registraties te bewaren. Uiteraard beschikt de Etude over een eersteklas geluidsweergave. Dit elegante meubel herbergt maar liefst 5 luidsprekers en een 3-kanaals versterker systeem inclusief Mixtuur Digital Sound Processor (DSP). De Etude is in haar eenvoud geschikt voor iedere organist en elke huiskamer. Dit orgel is voorzien van de HW versie VI en de samples (Dom Utrecht) inclusief 4 demo samplesets. Prijs is op basis van 6 maanden garantie, afleverbeurt en inclusief bezorging. Wij delen graag onze kennis en passie om u te voorzien van een goed advies voor de aankoop van een orgel. U bent van harte welkom in onze showroom om onze service te ervaren.

Website: Spankracht Ontwerpers