Unico Serie

Toonaangevende technologie, elegantie en geluidskwaliteit in een perfecte mix ingebouwd in de Unico van Viscount.

De Unico orgels van Viscount behoren tot de meest uitgebreide orgels uit deze familie. Niet alleen in de huiskamer, maar ook in muziekscholen en kerkzalen zijn ze een vaak te bewonderen pareltje. U kiest uit verschillende modellen, waaronder de Viscount CL2, CL4, CL6, CLV4 en CLV8. Van 2 tot 3 klavieren en van 30-tonig tot 32-tonig, u stemt uw Viscount Unico orgel helemaal af op uw wensen.

De unico-serie van Viscount

De orgels uit de Viscount Unico serie zijn unieke orgels gemaakt in Italië. Ze zijn ontworpen als alternatief voor traditionele pijporgels en worden gebruikt voor zowel klassieke muziek als populaire muziek. De Viscount Unico heeft een digitale synthesizer met veel verschillende stemmen en een innovatief ontwerp van het bedieningspaneel waarmee gebruikers de klank van het instrument kunnen veranderen. De orgels uit de Unico serie van Viscount zijn ontwikkeld met Physis® fysieke modelleringstechnologie. Dankzij deze technologie hebben de Unico orgels een krachtig en elegant geluid van zeer goed kwaliteit.

Viscount Unico CL4

De Viscount Unico CL4 is een compact orgel, ideaal voor in de huiskamer. Ondanks dat het orgel klein van formaat is zijn de mogelijkheden groots. Het orgel beschikt namelijk over een enorme bibliotheek met interne registers. U kunt de klanken van het instrument daarom makkelijk aanpassen. Dit model heeft 2 klavieren, is 30-tonig en bevat 35 registers. De kast kan afgesloten worden met een roldeksel.

Viscount Unico CLV8

De Viscount Unico CLV8 is een klein orgel met een groots geluid. Het orgel is perfect voor in kleine tot middelgrote kerken. De perfecte mix van elegantie en geluidskwaliteit maakt dit orgel geschikt voor diverse stijlen. Dankzij de vergevorderde technologie kan dit orgel het geluid van een klassiek pijporgel perfect nabootsen. En het instrument beschikt over functies die vaak alleen te vinden zijn op grotere, duurdere instrumenten.

Nieuw of occasion

Bij Andante Orgelcentrum willen we orgels toegankelijk maken voor iedereen. Daarom vindt u niet alleen de mooiste nieuwe modellen bij ons, maar ook prachtige occasion orgels. Op nieuwe instrumenten krijgt u 2 jaar garantie en op de occasion orgels 6 maanden. Alle occasion orgels krijgen standaard een afleverbeurt en waar nodig worden onderdelen vervangen.

Uw orgel kopen bij Andante

Andante Orgelcentrum is dealer van de beste orgelmerken, waaronder Viscount. U heeft onder andere de keuze uit verschillende modellen van de Unico serie. Bekijk het aanbod online of neem contact met ons op voor advies. Wilt u een Viscount Unico model bekijken en/of bespelen? Kom dan gerust langs in onze showroom in Veenendaal.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?