Rembrandt

Rembrandt orgels van Johannus

In de Rembrandt serie van Johannus vind je de prachtige Johannus Rembrandt 375. Een ware parel om te zien met zijn klassieke en robuuste uitstraling, afgewerkt in donker eikenhout. Het orgel is 147 centimeter breed en inclusief lessenaar 143 hoog. Een absolute parel als opvallend huiskamerorgel.

Adembenemend geluid

Ook het geluid van de Rembrandt 375 van Johannus mag er zijn. Het orgel heeft 3 klavieren en is 30-tonig. Met een concaaf pedaal en solostemmen speelt u liederen zoals u ze nog niet eerder gehoord heeft. Dit orgel heeft 48 registers en speelt 4 stijlen: romantisch, historisch, symfonisch en barok.

Kwaliteit met Johannus Rembrandt orgel

Met de Johannus Rembrandt 375 kiest u voor het beste van het beste van dit merk. De Johannus serie biedt tal van modellen, voor ieder wat wils. Van instapmodel tot premium orgels. Bij Andante Orgelcentrum kunnen we ons goed voorstellen dat u de keuze voor een nieuw orgel niet zomaar maakt. We nodigen u daarom van harte uit om langs te komen in onze showroom in Veenendaal. Zo kunt u de prachtige klanten in het echt ervaren.

Johannus Rembrandt nieuw en occasion

Bij ons zit u goed voor een nieuw Rembrandt 375 orgel, maar ook voor occasions kunt u bij ons terecht. Ieder tweedehands Johannus Rembrandt orgel knappen we tot in de kleinste details voor u op, zodat u geluid en uitstraling als nieuw ervaart. U ontvangt bij ons 6 maanden garantie op occasions en 2 jaar garantie op nieuwe orgels. Het aanbod occasions is wisselend, dus neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft.

Johannus Rembrandt kopen

Enthousiast over de premium Johannus Rembrandt 375? Bent u op zoek naar meer informatie, een nieuw orgel of een occasion? Andante Orgelcentrum is uw adres! Bij inruil van uw huidige orgel bieden we u graag korting. Daarnaast hebben we verschillende personalisatiemogelijkheden per orgel. We adviseren u tot in de puntjes, zodat u voor het huiskamerorgel kiest dat perfect aansluit bij wat u zou willen.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?