Intrada Serie

De Intrada is het ideale compact orgel en is een sieraad in elke huiskamer of studio.

Mixtuur Intrada

De Mixtuur Intrada orgels zijn compacte orgels die prachtig staan in iedere huiskamer of studio. De Intrada is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel met 2 klavieren als met 3 klavieren. Het orgel wordt standaard geleverd in blank eiken. Het orgel biedt u de ultieme muziekbeleving. De opties zijn namelijk eindeloos en de mogelijkheden daardoor onbeperkt. Komt u het orgel eens uitproberen in onze showroom?

Mixtuur series

Binnen de collectie Mixtuur orgels vindt u bij Andante verschillende series en modellen. Naast de Intrada serie bieden we ook verschillende modellen uit de Etude, de Kabinet, de Positief en de V-Touch serie. De Mixtuur Intrada serie, is net als alle andere series van Mixtuur, van hoogwaardige kwaliteit. De Intrada orgels vertolken de authentieke klank van beroemde orgels.

Mixtuur Intrada II & Mixtuur Intrada III

De Intrada serie bestaat uit 2 modellen. De Mixtuur Intrada II en de Mixtuur Intrada III. De Intrada orgels II en III van Mixtuur combineren honderden jaren orgelhistorie met geavanceerde eigentijdse technologie. Door Dynamical StopSwitch Projection technologie schakelt u moeiteloos tussen tal van disposities. Bij de Mixtuur Intrada II speelt u met 2 klavieren, de Mixtuur Intrada III heeft 3 klavieren.

Uw Mixtuur Intrada

Het Intrada orgel staat bekend om de optimale bediening. De registers van elke sampleset zijn overzichtelijk verdeeld over de touchscreens. En via het menu kunt u uw orgel eenvoudig bedienen. Stel eenvoudig de nagalm in of maak opnames van uw eigen spel. Dat maakt de Intrada serie uniek. U heeft geen kennis van computers nodig om dit orgel te bedienen.

Mixtuur Intrada kopen

Andante Orgelcentrum is dealer van Mixtuur Intrada orgels. Kijk gerust eens rond voor het aanbod op de website of neem contact met ons op 0318505063 of info@andanteorgels.nl. We geven u graag persoonlijk advies en denken met u mee. Benieuwd hoe het orgel klinkt? Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal! Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden en bovendien ontvangt u bij ons 2 jaar garantie op orgels uit de Mixtuur Intrada serie.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?