Celeste Serie

Mooie en duurzame meubels, die een ware toevoeging zijn aan uw interieur. Ook de klanken zijn niet te missen.

Content Celeste orgels

De Celeste orgels van Content zijn verkrijgbaar in de varianten Celeste 236 en Celeste 340. Mooie en duurzame meubels, die een ware toevoeging zijn aan uw interieur. Ze zijn namelijk gemaakt van massief hout. Ook de klanken zijn niet te missen. U kunt deze modellen personaliseren, bijvoorbeeld met diverse opties zoals kleur, soort pedaal, rolluik, extravoices, et cetera. Andante Orgelcentrum adviseert u graag over de mogelijkheden van uw nieuwe Content Celeste orgel.

Content Celeste 236

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar 2 klavieren dan is het Content Celeste 236 orgel zonder twijfel een goede keuze. Met 4 unieke klankstijlen en de Virtual Player Position kunt u vrijwel ieder geluid ervaren, van muziek voorin of achterin de kerk tot een harde sound achter de speeltafel. Bovendien ziet zit orgel er erg stijlvol uit.

Content Celeste 340

De Celeste 340 van Content is uw nieuwe huiskamerorgel als u graag 3 klavieren wenst. Dit 30-tonige orgel blinkt uit in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en met een enkele druk op de knop kunt u de sound naar vrijwel elke muziekstijl veranderen, van klassiek tot romantisch tot barok. Ontdek meer dan 30 historische stemmingen en speel met de Celeste 340 de sterren van de hemel.

Content Celeste nieuw of occasion

U kunt bij Andante Orgelcentrum terecht voor zowel nieuwe als occasion Content Celeste orgels. Het aanbod occasions is wisselend, dus neem eens een kijkje in onze online shop of neem contact met ons op om uw wensen aan te geven. Overigens mag u bij een tweedehands Celeste orgel ook uitstekende geluidskwaliteit verwachten: we knappen op waar nodig zodat het orgel er als nieuw uitziet én klinkt. U krijgt korting bij het inruilen van uw huidige orgel.

Content Celeste kopen

Wilt u een Content Celeste orgel in uw huiskamer? Kies uw favoriet en geniet van de beste klanken. We bieden 6 maanden garantie op occasions en 2 jaar garantie op nieuwe Celeste orgels. U bent meer dan welkom in onze showroom in Veenendaal om deze muzikale parels in het echt te bewonderen. Vertel ons uw wensen, we helpen u graag bij het vinden van het orgel dat perfect bij uw budget en wensen past!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?