Clavis Serie

De Clavis Serie is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde organist.

Content Clavis

De Clavis orgels van Content zijn veel gekozen modellen door subtiele huiskamerorgel liefhebbers. Ze zijn dankzij de budgetvriendelijkheid ook populair onder beginnende organisten. De Content Clavis 125 is voorzien van 1 klavier en heeft 3 klankstijlen met elk 24 registers. Met de Content Clavis 224 kiest u voor een 30-tonig model met 2 klavieren. De meest luxe Content Clavis 224 DLX is een speciale uitvoering met beitsafwerking op eiken. 

Content series

Binnen de collectie Content orgels vindt u bij Andante verschillende series en modellen. Naast de Clavis serie bieden we ook verschillende modellen uit de Celeste, de Cantate en de Mondri Serie. De Content Clavis serie, is net als alle andere series van Content, van hoogwaardige kwaliteit. De Clavis orgels zijn perfect voor in de huiskamer en het geluid is altijd van uitstekende kwaliteit. 

Content Clavis 125 bij Andante

Bij Andante vindt u de Content Clavis 125. Hoewel het orgel in formaat klein is, is het geluid groots. Dit prachtige eiken huiskamerorgel past perfect in ieder interieur, uw kunt de kleur zelf kiezen! Ga bijvoorbeeld voor een donkere uitvoering. Uniek aan de Content Clavis 125 is dat de klankmogelijkheden groot zijn. Het orgel beschikt over maar liefst drie klankstijlen met elk 24 registers. U bespeelt vanaf 1 klavier zowel het pedaal als een tweede klavier. Dat kenmerkt de Clavis serie van Content, een gedetailleerde klank tot in de kleinste huiskamer. 

Content Clavis 224 bij Andante

Bent u opzoek naar een Content Clavis die zowel geschikt is voor de beginnende als de gevorderde organist? Waarbij u keuze heeft uit 4 unieke klankstijlen en waarmee u de gehele orgelliteratuur zonder concessies kunt uit laten voeren? Dan past de Content Clavis 224 wellicht bij u! Met dit orgel zorgt u voor een perfecte transparante muzikale beleving. Zowel in de huiskamer als in kleine zalen en muziekstudio’s.  

Uw Content Clavis

Bij Andante vindt u het Content Clavis orgel die aansluit bij uw wensen. Gaat u voor een donker eiken orgel, of past een licht eiken model beter bij uw interieur? De mogelijkheden zijn groot. En dat zonder concessie te doen op kwaliteit. De orgels uit de Clavis serie bieden u veel mogelijkheden. Kom gerust eens lang in onze showroom in Veenendaal en ervaar zelf hoe prachtig deze stijlvolle orgels klinken.  

Content Clavis kopen

Andante Orgelcentrum is uw specialist in Content Clavis orgels. U kunt rondsnuffelen op de website of contact met ons opnemen per 0318505063 , info@andanteorgels.nl en chat. We geven u graag persoonlijk advies en denken met u mee. Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden en bovendien ontvangt u bij ons 2 jaar garantie op orgels uit de Clavis serie.  

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?