Chorum Serie

Met de Chorum orgels gaat u een stapje omhoog. Letterlijk en figuurlijk, want de meeste modellen uit deze series zijn wat groter.

Viscount Chorum

Met de Chorum orgels gaat u een stapje omhoog. Letterlijk en figuurlijk, want de meeste modellen uit deze series zijn wat groter. Ze vallen dan ook zeker op in uw interieur. Kies uit verschillende tinten, houtsoorten en aantal klavieren. Bij Andante Orgelcentrum vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasions Viscount Chorum orgels. Bekijk het volledige aanbod op deze pagina.

Viscount series

Binnen de collectie Viscount orgels vindt u bij Andante verschillende series en modellen. Naast de Chorum serie bieden we ook verschillende modellen uit de Chorale, de Vivace, de Cantorum serie en nog veel meer! De Viscount Chorum serie, is net als alle andere series van Viscount, van hoogwaardige kwaliteit. De Chorum orgels reproduceren de klanken van een pijporgel zeer nauwkeurig.

Een orgel dat past bij uw wensen

Bij Andante vindt u Viscount Chorum orgels in verschillende uitvoeringen. Ga bijvoorbeeld voor de Chorum 40 met 31 stemmen en 2 manualen of ga voor de Chorum 90 met maar liefst 51 stemmen en 3 manualen. Of u nu een ervaren organist bent of een hobbyist, binnen de Chorum collectie vindt u gegarandeerd het orgel dat bij u past.

Nieuwe en occasion Chorum orgels

Bij Andante Orgelcentrum vindt u zowel nieuwe als tweedehands Viscount Chorum orgels. Het aanbod wisselt regelmatig. Zoek de nieuwe of occasion orgel die bij u past. Is uw oog gevallen op een nieuw orgel, kom dan gerust eens langs in onze showroom om het orgel te bespelen. Gaat u voor een occasion orgel? Ook dan bent u verzekerd van een goede koop. We kijken het orgel namelijk helemaal, restaureren indien nodig en maken het orgel helemaal schoon.

Uw Viscount Chorum

Bij Andante vindt u het Viscount Chorum orgel die aansluit bij uw wensen. Dankzij de gepatenteerde ARTEM-technologie lijken de klanken precies op de klanken van een pijporgel. Deze technologie is ontwikkeld in Italië. In combinatie met het nauwkeurige galmsysteem zorgt dat voor een grote verscheidenheid aan klankmogelijkheden.

Viscount Chorum kopen

Andante Orgelcentrum is uw specialist in Viscount Chorum orgels. Kijk gerust eens rond voor het aanbod op de website of neem contact met ons op 0318505063 of info@andanteorgels.nl. We geven u graag persoonlijk advies en denken met u mee. Kom gerust eens lang in onze showroom in Veenendaal en ervaar zelf hoe prachtig deze stijlvolle orgels klinken. Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden en bovendien ontvangt u bij ons 2 jaar garantie op orgels uit de Chorum serie.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?