Cantorum Serie

Voor beginnende organisten komen de Viscount Cantorum orgels en Viscount Chorum orgels goed van pas.

Viscount Cantorum Serie

Voor beginnende organisten zijn de Viscount Cantorum orgels een goede keuze. Deze modellen zijn erg betaalbaar en zijn tevens wat kleiner in verhouding tot andere Viscount orgels. Dat maakt ze ideaal als kleine huiskamerorgels. U heeft keuze uit 1, 2 of 3 klavieren. De Cantorum orgels zijn optioneel voorzien van pedaal en zijn los te plaatsen op een inklapbaar onderstel. Tevens kiest u uit een model met kastombouw.

Viscount Cantorum VI Plus

Zoekt u een minimalistisch orgel waarmee u kunt leren spelen? Kies dan voor de Cantorum VI Plus van Viscount. Dit budgetvriendelijke orgel bestaat uit 1 klavier en is voorzien van een eenvoudige interface. Dankzij de beroemde Viscount ARTEM Digital Sampling Technology kiest u voor perfecte geluidskwaliteit. De Cantorum VI Plus kan ook gezien worden als draagbaar keyboard.

Viscount Cantorum Duo en Trio

De Duo en Trio Cantorum orgels bestaan uit 2 of 3 klavieren. U kunt ze als los orgel op diverse standaards en orgelkasten plaatsen. Dat maakt deze modellen multifunctioneel. Met 30 stemmen en ingebouwde versterking heeft u uitstekende geluidstechnologie binnen handbereik. Een digitaal orgel waarmee u voor een betaalbare prijs erg veel plezier en uitstekende kwaliteit ervaart.

Viscount Cantorum nieuw of tweedehands

Zowel voor nieuwe als occasion Cantorum orgels bent u bij Andante Orgelcentrum aan het juiste adres. Ook voor andere modellen Viscount orgels, waaronder de Concerto, Chorale III en Vivace zit u goed in onze collectie. Op nieuwe Viscount orgels krijgt u 2 jaar garantie. Bij occasion Cantorum orgels geniet u van 6 maanden garantie. Het inruilen van uw huidige orgel in ruil voor korting behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Viscount Cantorum kopen

Enthousiast over de Viscount Cantorum orgels? Snuffel dan nu online door het aanbod of kom langs in onze orgel showroom in Veenendaal. Daar kunt u het prachtige geluid in het echt ervaren. We adviseren u daarnaast graag bij het vinden van het orgel dat perfect aansluit bij uw wensen en budget. Neem contact met ons op of breng ons een bezoek voor advies op maat.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?