Cantate Serie

Een Content orgel Cantate zijn ware pareltjes in de huiskamers van de grootste orgelliefhebbers.

Content Cantate Serie

Een Content Cantate orgel doet het goed in de huiskamers van de grootste orgelliefhebbers. Ga voor 2 klavieren (Cantate 246) of 3 klavieren (Cantate 346 en Cantate 354). Moderne kleuren voor een trendy interieur, of traditionele kleuren voor een klassiek interieur, maak uw keuze en kies met een Cantate orgel voor het beste van het beste.

Content Cantate 246 en 346

De uitzonderlijke Cantate orgels 246 en 346 van Content zijn 30-tonig en kenmerken zich qua uiterlijk door de strakke lijnenspellen van de lage, massieve orgelkast. Exclusief lessenaar hebben ze een hoogte van 120 cm (246) en 126 cm (346). Neem plaats op de bijpassende bank en speel de sterren van de hemel. Dankzij de 4 unieke klankstijlen en convolutiegalm is het geluid zo authentiek dat er geen ander geluid tegenop kan.

Content collectie

De Cantate digitale orgels zijn meesterwerken van Nederlandse bodem. Naast de serie Cantate heeft het merk ook andere series op de markt gebracht, zoals de budgetvriendelijke Content Clavis orgels en de Content D-serie. Of ga voor een grotere orgelkast met de Content Mondri 236. Keuze genoeg. Met het orgel merk Content kiest u voor een ultieme combinatie van prijs-kwaliteit.

Content Cantate nieuw of tweedehands

Bij Andante Orgelcentrum zijn we uw specialist op het gebied van zowel nieuwe orgels als occasions. Bent u op zoek naar een nieuw Cantate orgel, snuffel dan zeker rond in onze webshop. Het aanbod tweedehands Cantate orgels is wisselend. Ook dan kunt u uitgaan van perfect geluid. We knappen ze op waar nodig en zorgen op die manier voor de beste kwaliteit. Op occasions krijgt u 6 maanden garantie, op uw nieuwe Cantate orgel ontvangt u 2 jaar garantie.

Content Cantate kopen

Tijd om uw favoriet te kiezen en uw huiskamer te verrijken met een prachtig Nederlands orgel? Kies voor Cantate 246 met 2 klavieren, of Cantate 346 met 3 klavieren. Wilt u de sound van deze geweldige orgels in het echt ervaren? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Veenendaal. Andante Orgelcentrum helpt u graag bij het vinden van het perfecte orgel dat bij uw wensen en budget past!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?