Cambiare

Ontdek de nieuwste Content Cambiare bij Andante Orgelcentrum. Het orgel is ontworpen en geproduceerd door Content, een Nederlandse fabrikant van digitale orgels en beschikt over de nieuwste Sweelinq software en een hoogwaardig Sweelinq interface.

De Content Cambiare 312

De Content Cambiare 312 is een uniek eikenhouten meubel. In dit prachtige instrument wordt het beste van een Content installatie en configuratie gecombineerd met Sweelinq software en interface. U kunt bij aanschaf van het orgel een jaar lang gratis gebruik maken van de Sweelinq software. Dankzij de 2 ingebouwde 7 inch touchscreens van Sensitief heeft u optimale controle over het instrument. Het orgel is voorzien van 10 speakers. Deze zijn geplaatst aan de voorzijde, de zijkanten en de bovenzijde. Dankzij de 6 surround kanalen en de 30 Watt versterkers geniet u altijd van prachtige klanken. En met een aansluiting voor internet, USB en een koptelefoon is dit orgel uitermate geschikt voor iedere huiskamer.

De Content Cambiare 315

Op zoek naar een compact instrument waarmee u de klank van een groot kerkorgel nabootst? Dan is de Content Cambiare 315 wat voor u. Dit eikenhouten meubel beschikt over de nieuwste Sweelinq software en interface gecombineerd met een Content installatie en configuratie. Bij aanschaf van uw Content Cambiare 315 kunt u een jaar lang gratis gebruik maken van de Sweelinq software. Met 4 speakers aan de voor en bovenzijde, 2 ingebouwde 10’ inch touchscreens van Sensitief en 180 Watt versterkers heeft u alles in huis om vanuit uw woonkamer te genieten van muzikaal grandeur.

Nieuwe en occasion orgels

Bij het Andante Orgelcentrum kunt u naast een breed scala nieuwe Content orgels, ook terecht voor tweedehands orgels. Zo vindt u altijd een orgel dat bij uw wensen en budget past. Als u een tweedehands orgel bij Andante koopt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. We inspecteren elk orgel grondig en zorgen ervoor dat het schoon en in goede staat is. Indien nodig worden onderdelen vervangen voordat het te koop wordt aangeboden. Bovendien bieden we altijd 6 maanden garantie op de aankoop van een tweedehands orgel.

Content Cambiare bij Andante

Andante Orgelcentrum is al meer dan 20 jaar uw specialist op het gebied van orgels. Bekijk en/of bespeel de Content Cambiare in onze showroom en ervaar de unieke klank zelf. Naast de Content Cambiare vindt u in onze showroom een grote collectie orgels. We zijn officieel dealer van Johannus, Mixtuur, Viscount, Eminent en Content. Tot binnenkort in onze showroom!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?