Terug naar overzicht

Impressie orgelshows 2022

Hieronder vindt u een fotoimpressie van de afgelopen orgelshows die we hebben gehouden afgelopen tijd. Met een breed aantal bezoekers hebben we mogen genieten van diverse orgelbespelingen door verschillende organisten.

Mixtuur orgelshow: Harm Hoeve
Content orgelshow: Gert van Hoef
Johannus orgelshow: Peter Eilander
Monarke orgelshow: Peter Eilander


Monarke orgelshow

De Monarke orgelshow! Wat een plaatje, en wat een prachtig concert was dat! Peter Eilander heeft ons meegenomen naar de Oude Kerk Amsterdam en een muzikale rondleiding gegeven. Want wie kan dat nou beter dan Peter Eilander, die de Oude Kerk van Amsterdam als geen ander kent? Heeft u de Monarke nog niet gezien/gehoord? Kom hem dan alsnog bespelen/beluisteren in onze showroom.


Johannus Orgelshow

Was u erbij? Afgelopen zaterdag 3 december hebben we van de Johannus orgelshow kunnen genieten. Organist Peter Eilander heeft de Johannus orgels in al hun facetten kunnen laten horen. Om 15:00 heeft hij een prachtig concert gegeven op de Live 3P.


Content Orgelshow

Wat hebben we genoten afgelopen zaterdag 26 november van de mooie Content orgelshow! Met veel belangstelling, diverse orgelbespelingen en een mooi concert met organist Gert van Hoef was het een geslaagde dag!


Mixtuur orgelshow

De eerste orgelshow is alweer een feit! Afgelopen zaterdag 12 november heeft organist Harm Hoeve diverse orgelbespelingen gegeven op verschillende Mixtuur orgels. Met veel belangstelling voor het concert van 15:00!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?