Terug naar overzicht

23/12 Introductie Monarke Amsterdam!

DE MONARKE AMSTERDAM KOMT NAAR VEENENDAAL!

Eindelijk is het zover, de introductie van de Monarke Amsterdam. Wij, Andante Orgels, zijn als eerste dealer die dit fantastische orgel in onze showroom aan u mogen presenteren. En wel op vrijdag 23 december in onze showroom aan de Industrielaan 26 in Veenendaal. Organist Peter Eilander, die het orgel van de Oude kerk Amsterdam als geen ander kent, laat de diverse kanten van dit unieke orgel horen. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om dit orgel in het echt te komen beluisteren.

KERK EN ORGEL

De Oude Kerk in Amsterdam en het Vater-Müllerorgel genieten wereldwijd aanzien onder orgelliefhebbers. O.a. grote bekende namen als Jan Pieterszoon en Feike Asma maakten liefhebbers van over de gehele wereld vertrouwd met deze unieke kerk en het orgel. En nu is het zelfs mogelijk om dit unieke orgel te bespelen in uw eigen huiskamer. Achter het orgel, met zijn karakteristieke versieringen en zeer gelijkende speeltafel, waant u zich direct in de Oude Kerk. Laat u meevoeren naar die mysterieuze plaats, waar toporganisten van over de hele wereld al eeuwenlang hun inspiratie vinden én brengen.

Over ons

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten.

Openingstijden
Contactgegevens

Industrielaan 26

3903 AD Veenendaal

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?