Viscount Sonus 45 Andante
Viscount Sonus 45 Andante
Viscount Sonus 45 Andante
Viscount Sonus 45 Andante
Viscount Sonus 45 Andante
Viscount Sonus 45 Andante

Viscount Sonus 45

€ 10.295,00

De grootste orgelklank in de kleinste speeltafel met Physis-technologie ®! Dankzij het geluid dat uit meerdere bronnen komt, kunnen we meerdere reflecties van de muren, het plafond en de vloer een grote galmende omgeving simuleren. Het nieuwe ‘Pipe-organ real audio rendering’-systeem (met 6.1 kanalen en 9 luidsprekers) zorgt ervoor dat de organist in het midden van het podium bevind voor een nieuwe en boeiende geluidservaring.

De Sonus 45 is ook verkrijgbaar in de Sonus 45 DLX uitvoering. O.a de kast hiervan is uitgevoerd in eiken fineer en de kleur is ook nader te bepalen.

Vraag hier boven een offerte aan en ruil je huidige orgel gemakkelijk bij ons in.

Details
Klavieren 2 Klavieren
Omvang pedaal 30-tonig
Houtsoort Laminaat
Kleur Op aanvraag
Hoogte excl. lessenaar 136 cm
Hoogte incl. lessenaar
Breedte 126,4 cm
Diepte excl. pedaal
Diepte incl. pedaal 96,6 cm
Type klavieren Standaard kunststof klavieren
Type bank Standaard bank
Kanalen 7
Speakers 9
Zwelpedalen 2
Aantal registers 34
Tremulanten 2
Stylen 4 bewerkbare gebruikersstijlen
Hoofdtelefoon Ja
MIDI Ja
INRUILSERVICE

Korting bij het inruilen van uw huidige orgel

Bent u toe aan een nieuw orgel? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. We taxeren de waarde van uw huidige orgel op een professionele manier.

Meer informatie
Orgel inruilen?

Bent u toe aan een nieuwe orgel? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op een huiskamerorgel uit onze collectie. We taxeren de waarde van uw huidige orgel op een professionele manier.

Meer informatie
Onderhoud

Ook voor onderhoud of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een probleem of storing? Laat het ons weten.

Meer informatie
2 jaar garantie

Wij bieden een gevarieerde collectie in verschillende prijsklassen, van goedkope orgel occasions tot de nieuwste digitale orgels. Waar u ook voor kiest, bij ons bent u bij ieder orgel verzekerd van kwaliteit en 2 jaar garantie op een nieuw orgel en 6 maanden op een occasion.

Meer informatie
Over ons

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten.

Openingstijden
Contactgegevens

Industrielaan 26

3903 AD Veenendaal

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Orgelcentrum Andante! Waarmee kunnen wij u helpen?