Etude Serie (Hauptwerk)

Het instapmodel van Mixtuur is de Etude, die perfect is voor beginnende organisten.

Mixtuur Etude Serie (Hauptwerk)

Het instapmodel van Mixtuur is de Etude, die perfect is voor beginnende organisten. Via een uitschuifbaar touchscreen beschikt u over maar liefst 60 virtuele registerschakelaars en preset knoppen. Ook professionals die een compact en mooi huiskamerorgel zoeken zullen overigens blij worden van dit verfijnde 30-tonige model met 2 klavieren.

Orgel voor beginnende organisten

Het leren bespelen van een orgel is niet altijd even gemakkelijk, maar met het Etude orgel van Mixtuur doet u een stap in de juiste richting. Het orgel blinkt uit in eenvoud en dat maakt hem met name geschikt voor beginners. Handige bediending, waarbij u eenvoudig de juiste registers en samplesets kunt kiezen, dit in combinatie met eersteklas geluidsweergave. Inclusief lessenaar is het Mixtuur Etude orgel 125 centimeter hoog. Het is voorzien van de standaard nieuwste versie Hauptwerk.

Mixtuur collectie

Naast de Mixtuur Etude biedt het merk ook andere kwalitatieve orgels, waaronder de Mixtuur V-Touch III, Modesto III en Kabinet III met hoge orgelkast en 3 klavieren. Of ga voor de strakke Intrada II met moderne looks en 2 klavieren. De keuze is aan u. Bij Andante Orgelcentrum helpen we u graag met het vinden van het perfecte orgel, dus neem gerust contact met ons op of kom langs in onze orgel showroom in Veenendaal.

Mixtuur Etude nieuw of tweedehands

U koopt uw nieuwe Etude orgel in uw favoriete kleur, zodat u deze eyecatcher perfect afstemt op uw interieur. Ook voor Etude occasions bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod is wisselend, dus neem een kijkje online of informeer naar de mogelijkheden. Op nieuwe Mixtuur Etude orgels krijgt u 2 jaar garantie, op Etude occasions 6 maanden. Ook het inwisselen van uw huidige orgel voor korting behoort tot de mogelijkheden.

Mixtuur Etude kopen

Klaar om de sterren van de hemel te spelen en uw skills te verbeteren? Ga dan voor een prachtig Etude orgel van Mixtuur via Andante Orgelcentrum. Dit instapmodel blinkt uit in gebruiksgemak en prijs-kwaliteit, zodat u geniet van een mooi orgel in de huiskamer waarmee u eersteklas geluid door de kamer laat klinken. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0318505063, info@andanteorgels.nl of kom een kijkje nemen in onze Andante orgel winkel.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?