Compact Serie

Wanneer u op zoek bent naar een verfijnd orgel met een compacte bouw dan is de Content Compact 224 de ideale keuze.

Content Compact serie

De naam zegt het al, wanneer u op zoek bent naar een verfijnd orgel met een compacte bouw dan is de Content Compact de ideale keuze. Dankzij het handzame formaat van het orgel is het instrument makkelijk te verplaatsen. Dat maakt het ook een erg populair model voor in de woonkamer. Het compacte formaat doet geen afbreuk aan het heldere en hoogwaardige klankgeluid.

De Content Compact 224

Dit prijsvriendelijke model beschikt over 4 unieke klankwerelden, namelijk Baroque, Classic, Romantic en Symphonic. De eikenhouten uitstraling zorgt ervoor dat dit model aansluit bij vrijwel ieder interieur. Bij dit 30-tonig digitale orgel met 2 klavieren heeft u de keuze tussen een intern of extern (HQ) audiosysteem.

Content collectie

De Content Compact is een uniek model van hoogwaardige kwaliteit. Net als de Content Compact zijn ook de andere orgels van Content perfect voor in huis en van uitstekende kwaliteit. Naast de Content Compact heeft het merk ook andere series op de markt gebracht, zoals de budgetvriendelijke Content Clavis orgels en de Content D-serie. Of ga voor een grotere orgelkast met de Content Mondri 236. Keuze genoeg. Met het orgel merk Content kiest u voor een ultieme klankbeleving.

Content: nieuw of tweedehands

Of u nu op zoek bent naar een nieuw model of naar een occasion orgel, bij Andante Orgelcentrum vindt u precies het orgel dat bij u past. We zijn specialist in zowel nieuwe als occasion orgels en zorgen ervoor dat ieder orgel een perfect geluid heeft. Daarom knappen we de tweedehands orgels op indien nodig. Op uw occasion orgel ontvangt u 6 maanden garantie. Op een nieuw model heeft u 2 jaar garantie.

Content Compact kopen

Bent u bijvoorbeeld docent, student of amateurorganist en verplaatst u het orgel regelmatig? Dan is de Content Compact perfect voor u. Als officiële dealer van Content orgels hebben wij de meeste modellen bespeelbaar in onze showroom. Benieuwd naar het geluid? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en ervaar het orgel zelf. Ook voor orgels van Johannus, Viscount en Mixtuur kunt u bij ons terecht. Advies nodig? We helpen u graag.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?