Vivace

Viscount Vivace serie

Op zoek naar een mooi orgel met een verfijnd geluid? Dan is de Viscount Vivace serie iets voor u. De Viscount Vivace serie bestaat uit twee varianten, de Viscount Vivaci en de Viscount Vivace 40 DLX. Verkrijgbaar in een klassiek donker eiken of een lichtere kleur eiken. Beide orgels zijn 30-tonig wat zorgt voor een fantastisch geluid. In dit klassieke orgel wordt ook de ‘age-sampling techniek’ toegepast. Andante orgelcentrum helpt u graag verder bij uw keuze voor een geschikt orgel.

De Viscount Vivace

Dit model van donker eiken is perfect voor de liefhebber van een mooi en klassiek orgel. Door het compacte formaat past hij goed in de woonkamer. Het compacte formaat doet gelukkig niets af aan de volle klank. Als je gaat voor de Viscount Vivace ben je verzekerd van de èchte Viscount klank. Dit model met twee klavieren is 30-tonig en beschikt over alles wat u nodig heeft voor een breed repertoire.

De Viscount Vivace 40 DLX

Liever een orgel met een licht eiken kleur? Dan is de Viscount Vivace 40 DLX de juiste keuze! Dit klassieke orgel heeft een massieve kast met twee klavieren en twee zwelpedalen. De pedalen zijn eveneens 30-tonig. De Viscount Vivace 40 DLX is de luxere variant in de Vivace serie. Kortom, een uitstekende keuze voor wie een mooi en klassiek orgel zoekt.

Viscount Vivaci: nieuw of tweedehands

Bij Andante Orgelcentrum hebben we zowel nieuwe als tweedehandse orgels. Bij ons vindt u dus altijd precies waar u naar op zoek bent. Als specialist in orgels knappen wij de tweedehandse orgels eerst op. Zo bent u verzekerd van een perfect geluid. U ontvangt bij ons altijd garantie op uw orgel. Voor een nieuw orgel ontvangt u twee jaar garantie. Bij een tweedehands orgel is dat 6 maanden. Ook ontvangt u korting bij de inruil van uw huidige orgel.

Viscount Vivaci kopen

Bent u benieuwd geworden naar het prachtige geluid van de Viscount Vivace serie? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Hier kunt u het orgel uitgebreid testen en zelf ervaren. Ook voor orgels van Johannus, Content en Mixtuur kunt u bij ons terecht. Advies nodig welk orgel het beste bij u past? Wij helpen u graag verder!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?