Viscount

Viscount laat horen wat u voelt. Dat is de visie van deze Italiaanse orgelfabrikant.

Viscount

Andante Orgelcentrum is dealer van Viscount. Viscount laat horen wat u voelt. Dat is de visie van deze Italiaanse orgelfabrikant. En dat is ook zeker wat u mag verwachten van deze prachtige huiskamerorgels. Al meer dan 40 jaar streven de Viscount technici en intonateurs ernaar om de klankkleuren steeds weer te verfijnen. Tel daar de adembenemende designs bij op en u kiest voor de meest geweldige huiskamerorgels die klank en uitstraling perfect combineren.

Viscount Physical Modeling

Waren bij Viscount eerst de analoge technologie en later digitale sampling de standaard, nu is de toekomst aan Physical Modeling. Dit is een manier van het synthetiseren van geluid waarbij instrumenten zo natuurgetrouw mogelijk nagebootst worden. Verfijnde galmen, zachte en harde tonen en waanzinnige klankenspellen, met Viscount kiest u voor geperfectioneerd orgelgeluid.

Hoogwaardige kwaliteit

In de Viscount collectie vindt u een orgel die past bij u. De rijke collectie bestaat uit unieke orgels. Denk bijvoorbeeld aan de Unico modellen die een grote mogelijkheid aan functies de meest veeleisende organist een perfecte mix van elegantie en geluidskwaliteit biedt. Of ga bijvoorbeeld voor een Chorum orgel waarmee u alles binnen handbereik hebt om de nieuwste gesamplede geluidstechnologie te ervaren die beschikbaar is in een digitaal orgel.

Viscount occasions

Bij Andante vinden we het belangrijk dat het orgel voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden we verschillende Viscount occasions aan. Zo vindt u altijd een orgel dat past binnen uw budget. U krijgt 6 maanden garantie op uw orgel dus u bent altijd verzekerd van de aanschaf van een perfect werkend instrument. Al onze occasion orgels worden zorgvuldig schoongemaakt – en indien nodig gerestaureerd.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de klank en beleving van een Viscount orgel zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u het gevoel en het geluid van het orgel zelf ervaren door het orgel te bespelen. We beantwoorden daarnaast al uw vragen en denken met u mee. Meer weten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 505 063 of te mailen naar info@andanteorgels.nl!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?