Chorale

Viscount chorale serie

Op zoek naar een orgel met een elegant ontwerp? Bij Andante Orgelcentrum hebt u de keuze uit twee verschillende types: de Viscount Chorale 2 en de Viscount Chorale P31. Beide orgels zijn verkrijgbaar in een prachtige donkere kleur. Een echte blikvanger voor in de woonkamer. De orgels combineren de klassieke klank met de nieuwste techniek. Dit zorgt voor een uniek geluid, voor een zeer toegankelijke prijs. De Vivante Chorale serie zelf een keer uittesten? Kom langs en ervaar het zelf.

De Viscount Chorale 2 DLX

Op zoek naar een mooi compact orgel dat makkelijk in de woonkamer past? Dan is de Viscount Chorale 2 DLX geschikt. Dankzij de unieke notenhouten kleur zal hij niet misstaan in een klassiek interieur. Dit orgel beschikt over een uitgebreid binnenwerk en produceert verfijnde klanken. De Viscount Chorale 2 DLX beschikt over een ingebouwde CSM module. Andante orgelcentrum helpt u graag verder bij het uitkiezen van een geschikt orgel.

De Viscount Chorale P31

Dit orgel combineert klassieke tonen met een vleugje van de nieuwste techniek. Het orgel beschikt over twee klavieren en een rijke bibliotheek aan registers. Hierdoor hebt u veel verschillende mogelijkheden. Ook kunt u de combinaties opslaan in 48 algemene geheugens. Door de nieuwste techniek is de Viscount Chorale P31 in staat om verschillende orgelstijlen te reproduceren. Denk bijvoorbeeld aan barok, symfonisch of meer romantisch. Dankzij het unieke geluidssysteem en de verschillende nagalmniveaus kan hij vrijwel iedere omgeving nabootsen.

Viscount Chorale serie: nieuw of tweedehands

Bij Andante Orgelcentrum kunt u terecht voor zowel tweedehands als nieuwe orgels. Door ons uitgebreide assortiment staat er altijd een passende tussen. De tweedehands orgels knappen wij altijd eerst op. Zo zult u vrijwel geen verschil merken ten opzichte van een nieuw orgel. Wat betreft de garantie zit u bij Andante Orgelcentrum ook goed. Op een tweedehands orgel ontvangt u zes maanden garantie. Op een nieuw orgel is dat maar liefst twee jaar. Hebt u nog een orgel staan die u wilt inruilen? Dan ontvangt u korting op een nieuw orgel bij ons.

Viscount Chorale kopen

Bent u benieuwd geworden naar het prachtige geluid van de Viscount Chorale serie? Kom het gerust een keer proberen in onze showroom. Hier kunt u verschillende orgels van Viscount zelf komen bespelen. U kunt de orgels ook vergelijken met andere merken als Johannus, Content of Mixtuur. We denken graag mee wat het beste bij u past!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?