Mixtuur (Hauptwerk)

Mixtuur bouwt de meest professionele orgels voor particulieren, kerken en concertzalen.

Mixtuur Hauptwerk

Het orgel merk Mixtuur bouwt de meest professionele orgels voor zowel particulieren, kerken en concertzalen. De Mixtuur Hauptwerk orgels worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Hun technologieën sluiten naadloos aan op de software van Hauptwerk. Daarnaast bouwt Mixtuur zelf ook audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Met Mixtuur orgels kiest u voor het beste van het beste voor uw prachtige huiskamerorgel.

Diversiteit aan orgel designs

Mixtuur biedt een ruime collectie orgels, voor ieder wat wils. Van hoge tot lage modellen, met 2 of 3 klavieren. Kies tussen subtiele modellen of juist grote orgelkasten. Dit in tinten als licht en donker eiken. U kunt uw Mixtuur orgel tevens personaliseren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kunt u de meest waanzinnige klankenspellen creëren met Mixtuur orgels.

Mixtuur Hauptwerk orgels

Met Hauptwerk kun je de exacte opname van een bepaalde kerk bespelen op een speciaal daarvoor gemaakt Hauptwerk orgel. Deze opname heet een sampleset. Deze sampleset installeer je op het programma Hauptwerk. Hauptwerk staat vervolgens geïnstalleerd op de computer welke in het orgel gemonteerd is en waarvandaan alles aangestuurd wordt naar de klavieren, pedalen, schermen etc. U kunt zelf eenvoudig de stemming of de toonhoogte van het orgel aanpassen zonder elke pijp om te moeten stemmen. Probeer Hauptwerk™ uit in onze showroom! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Mixtuur orgel personaliseren

Heeft u al een tijdje uw droomorgel in gedachten? Kies dan voor een van de Mixtuur modellen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen ontstaat het orgel waar u naar verlangt. Een meesterwerk, met de beste geluidskwaliteit en het mooiste design, afgestemd op uw huiskamer! De eiken mixtuur orgels worden in stijlvolle kleuren geleverd zodat u altijd een orgel vindt dat in uw interieur past.

Mixtuur orgel kopen

Zoals u leest zijn de mogelijkheden voor orgels van Mixtuur (Hauptwerk) eindeloos. Bekijk de modellen op onze website en neem voor vragen contact met ons op. Ga bijvoorbeeld voor de Intrada, een prachtig compact Mixtuur orgel voor iedere huiskamer. Of wat dacht u van de V-touch met touchscreen voor de ultieme muziekbeleving in huis. Op zoek naar een klassiek orgel? Dan is de Mixtuur Kabinet perfect voor u.

Kom langs bij Andante Orgelcentrum

We bevelen u tevens van harte aan om langs te komen in onze uitgebreide showroom in Veenendaal. Hier ervaart u zelf de klanken van deze wereldberoemde orgels. We staan graag voor u klaar met persoonlijk advies. Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast krijgt u op Mixtuur orgels 2 jaar garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?