Live Serie

De Live orgels van Johannus (2T, 3T, 2P, 3P en III) zijn fantastische orgels die door het merk al jarenlang geperfectioneerd worden.

Ludgeri kirchen Norden Johannus Live Andante Orgels
Inruilservice

Korting bij het inruilen van je huidige orgel

Meer informatie

Johannus Live Serie

De Live orgels van Johannus (2T, 3T, 2P, 3P en III) behoren tot de meest fantastische orgels van dit merk die de beste combinatie van klassieke en digitale muziek verenigen. Zo gaat u met deze Live pijporgels voor de hoogste geluidskwaliteit. Een traditionele sound in een modern jasje, dat met één instrument. De Johannus Live 2T en 2P zijn voorzien van 2 klavieren, de Johannus Live 3T, 3P en III van 3 klavieren.

Perfectie in uitstraling en geluid

De Johannus Live orgels zijn 30-tonig en voorzien van innovatieve technologieën waardoor geluid tot leven komt in uw huiskamer of elders. Standaard zijn ze verkrijgbaar in licht eiken, maar ook andere kleuren zijn op aanvraag. De Johannus Live 2T en Live 3T orgels kenmerken zich door hun lage model, waardoor u er bijvoorbeeld een schilderij boven kunt hangen. Liever een hoger model, oftewel een Live orgel met kast? Kies dan voor Johannus Live 2P, Live 3P voor een klassieke afwerking of de Johannus Live III voor een modernere afwerking.

Johannus collectie

Naast de collectie Live orgels bent u bij Andante tevens aan het juiste adres voor andere series en modellen van het merk Johannus. Denk aan de Johannus Opus orgels die verkrijgbaar zijn in tal van kleuren, waardoor ze perfect af te stemmen zijn op het interieur. Ontdek ook zeker de orgels uit de series Johannus Studio, Rembrandt en Vivaldi. Twijfelt u welk model het beste bij u past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Johannus Live nieuw of tweedehands

Zowel voor nieuwe Johannus Live orgels als voor Johannus Live occasions is Andante uw specialist. Bij het aanbod tweedehands Live orgels bent u ervan verzekerd dat we de orgels testen en opknappen waar nodig, zodat uw kersverse orgel er als gloednieuw uitziet. Optioneel kunt u gebruik maken van onze inruilservice voor korting op uw nieuwe Live orgel van Johannus. Daarnaast bieden we ook service in onderhoud en reparatie.

Johannus Live kopen

Wilt u een Johannus Live huiskamerorgel kopen? Andante Orgelcentrum adviseert u graag en helpt u met een gigantisch aanbod en persoonlijk advies bij het vinden van een orgel dat bij u past. Of u nu voor een occasion of nieuw Live orgel kiest, u geniet altijd van garantie. 2 jaar op nieuwe orgels en 6 maanden op tweedehands modellen. Welke parel wordt uw nieuwe aanwinst? Snuffel eens rond online of kom langs in onze orgel winkel in Veenendaal.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?