Vivaldi Serie

Topstukken uit de collectie zijn de Johannus Vivaldi orgels.

Vivaldi orgels van Johannus

Topstukken uit de collectie zijn zonder twijfel de Johannus Vivaldi orgels. De serie bestaat uit de Vivaldi 150, 250 en 350. Ze zijn gemaakt van licht eikenhout en een ware aanvulling in uw huiskamer. Al deze orgels zijn 30-tonig. Speel de sterren van de hemel, want de klanken die deze bijzondere digitale orgels voortbrengen zijn onbeschrijflijk.

Johannus Vivaldi 150 en 250

De Johannus Vivaldi 150 en 250 zijn de huiskamerorgels uit deze serie met 2 klavieren. Beide orgels zijn circa 138 centimeter breed en 140 centimeter hoog inclusief lessenaar. Qua uiterlijk zijn ze erg vergelijkbaar. Het verschil? De Vivaldi 250 overvleugelt zijn kleinere broertje qua aantal stemmen, 34 tegenover 47 stemmen. Beide orgels zijn perfecte keuzes, en bij Andante Orgelcentrum helpen we u graag met kiezen.

Johannus Vivaldi 350 orgels

Wie de wens heeft voor 3 klavieren die komt goed uit met de Johannus Vivaldi 350. Dit is het topstuk voor iedere veeleisende organist. Wat u mag verwachten? Een beproefde klassieker in een modern jasje. Laat u overweldigen door liefst 57 stemmen. Kwaliteit, loepzuivere klanten, een fantastische uitstraling, dit alles wordt gecombineerd in de Vivaldi 350!

Johannus Vivaldi nieuw of occasion

Bent u op zoek naar een nieuw Vivaldi orgel? Andante Orgelcentrum is uw partner op dit gebied. Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal om de klanken en uitstraling van verschillende modellen te vergelijken. Gaat uw voorkeur uit naar een occasion? Ook dan kunt u uitgaan van het beste geluid. We knappen op waar nodig, zodat u gaat voor een budgetvriendelijk orgel met hoge kwaliteit. U kunt uw huidige occasion bij ons ook inwisselen voor korting op uw gloednieuwe parel.

Johannus Vivaldi kopen

Tijd voor een Vivaldi huiskamerorgel? Persoonlijk advies en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U ontvangt dan ook 2 jaar garantie op nieuwe orgels en 6 maanden op occasions. En kunt u niet kiezen tussen de pracht en praal van alle Johannus orgels? We staan u graag te woord en zoeken samen met u naar het huiskamerorgel dat perfect aansluit bij uw wensen en budget!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?