Studio Serie

De Studio is een volledig orgel en  uitgerust met geluid van de hoogste kwaliteit.

Toegankelijk Studio orgel

De Studio orgels van Johannus mogen er zonder twijfel zijn. Deze behoren tot de meest succesvolle orgels uit de Johannus-familie, dit dankzij hun betaalbaarheid en toegankelijkheid. Ook hier mag u uiteraard het wereldberoemde Johannus-geluid verwachten. De Studio (P-)150 en (P-)350 brengen het orgel voor zowel de beginnende als de professionele organist binnen handbereik.

Johannus Studio 150 orgels

De Studio 150 van Johannus heeft 2 klavieren en is 30-tonig. Kies uit tal van tinten, waaronder Light Riverside, Nautilus Teak of Wengé. Of ga voor de moderne variant van zwart laminaat. U kiest voor het pijporgel P-150 als u een huiskamerorgel wilt met een hoge kast. Inclusief lessenaar is deze 168 centimeter, terwijl de originele Studio 150 lager is met 115 centimeter. Welke uitstraling heeft uw voorkeur?

Johannus Studio 350 orgels

Met de Studio 350 van Johannus kiest u voor een upgrade naar 3 klavieren. Ook hier heeft u weer keuze uit een lage kast (350) en hoge kast (P-350). Dit professionele orgel biedt u het beste geluid, met 37 stemmen waaronder panfluit en trompet. Ervaren orgelspelers worden hier zeker blij van, maar ook beginnelingen kunnen hier eenvoudig mee experimenten. Dat maakt Johannus Studio 350 een erg toegankelijk orgel voor iedere doelgroep.

Johannus Studio nieuw of occasion

Bent u op zoek naar een nieuw Studio orgel dat u tot in de puntjes kunt personaliseren? Dan bent u bij Andante Orgelcentrum aan het goede adres. Daarnaast bieden we een wisselende collectie tweedehands Studio orgels aan, die we uiteraard voor u opknappen zodat ze klinken als nieuw. Neem contact met ons op voor uw wensen, of kom eens langs in onze showroom in Veenendaal.

Johannus Studio kopen

Bij Andante Orgelcentrum hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Zo krijgt u 2 jaar garantie op uw nieuwe orgel, en 6 maanden op occasions. Daarnaast adviseren we u graag persoonlijk, zodat u kiest voor een huisorgelkamer dat perfect aansluit bij uw wensen en budget. Neem nu contact met ons op en ga voor de parel waar u jaren plezier van heeft!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?