Domus

De Domus orgels van Viscount vormen een opmerkelijke lijn binnen hun collectie. Deze serie is geschikt voor zowel beginners als gevorderde organisten. De orgels zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een breed scala aan functies. U kunt kiezen uit verschillende modellen: de Domus 4, Domus 6, Domus s8, Domus p33 en de Domus p45. Ze hebben 2 of 3 klavieren en zijn voorzien van een 30-tonig pedaal. Zo kunt u een orgel vinden dat perfect past bij uw klanksmaak interieur.

De Domus serie van Viscount

De orgels van de Domus Viscount serie, vervaardigd in Italië, zijn het antwoord op de behoefte aan moderne alternatieven voor de traditionele pijporgels. Ze lenen zich uitstekend voor zowel klassieke als hedendaagse muziek. Deze gebruiksvriendelijke orgels zijn uitgerust met digitale stemmen. Daardoor heeft u vele mogelijkheden. En dankzij de innovatie Physis technologie leveren Domus orgels geluid dat zowel krachtig als elegant is.

Viscount Domus 4

Op zoek naar een compact orgel? Dan is de Viscount Domus 4 de perfecte keuze. Dit orgel is gemaakt van licht of donker laminaat. Het heeft 2 klavieren, een 30-tonig pedaal en beschikt over 32 registers. En door het toegevoegde versterkingssysteem met twee woofers kunt u genieten van een natuurgetrouwe klankbeleving. Door het stijlvolle design en de roldeksel zal hij in ieder interieur goed staan. Dit orgel is ook beschikbaar in een strakke rechte kast: Viscount Domus S4. Wilt u dit orgel graag een keer uitproberen? Dat kan, hij is bespeelbaar in onze winkel.

Viscount Domus s8

De Viscount Domus s8 is een elegant en modern orgel. Hij is gemaakt van licht of donker laminaat en bevat verschillende nieuwe functies binnen de bediening en het geluid. Dit orgel heeft 3 klavieren, een 30-tonig pedaal en beschikt over 45 registers. De mix van geavanceerde technologie en geluidskwaliteit zorgt ervoor dat organisten in staat zijn een breed scala aan muziek te spelen. Het orgel is in staat om de klanten van een traditioneel pijporgel na te bootsen, dit zorgt voor de ultieme ervaring. Het is de perfecte keuze voor zowel beginnende als gevorderde organisten die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig orgel met een uitgebreid scala aan functies.

Viscount Domus serie: nieuw of occasion?

Bij Andante Orgelcentrum hebben wij orgels die voor iedereen beschikbaar zijn. Naast de splinternieuwe modellen bieden we namelijk ook occasion orgels aan. Deze brengen wij weer in een zo goed als nieuw staat, zo zult u bijna geen verschil zien met een nieuw orgel. En de garantie? Ook die is helemaal in orde. U kunt genieten van 2 jaar garantie op een nieuw orgel en 6 maanden garantie op een occasion model. Wilt u graag uw oude orgel inruilen, dan ontvangt u van ons korting op een nieuw orgel!

Uw perfecte orgel kopen bij Andante

Bent u nieuwsgierig naar de klanken van de Viscount Domus serie? Kom dan gerust langs in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u de orgels zelf bespelen, maar ook vergelijkingen maken met andere merken zoals Johannus, Content of Mixtuur. U kunt ook ons assortiment online bekijken of contact met ons opnemen voor deskundig advies. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het orgel dat het beste bij u past!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?