Content

Content behoort tot de toonaangevende Nederlandse producenten van digitale orgels.

Content

Content behoort tot de toonaangevende Nederlandse producenten van digitale orgels met natuurgetrouwe klanken. Een prachtig geluid is dan ook precies wat u mag verwachten van dit merk. Met modellen in diverse prijsklassen is de kans groot dat er een Content huiskamerorgel bij zit die perfect bij u past!

Content series

Content heeft verschillende series en modellen orgels. Het assortiment bestaat uit digitale orgels, en virtuele orgels (Cambiare). Onder de digitale orgels vindt u de lage huiskamermodellen als de Clavis, Celeste en Cantate. De Mondri-serie kenmerkt zich door hoge eikenhouten kasten en houten trekregisters. Met de Cambiare-serie bespeelt u thuis eenvoudig beroemde pijporgels, zoals die van Dordrecht, Gorinchem en Kampen. Alle Content-orgels zijn leverbaar in de door u gewenste kleur, en met verschillende klaviermogelijkheden.

Een passend orgel voor u

Bij Andante vindt u de Content orgel die perfect aansluit bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een groots digitaal orgel met de klank van een klassiek pijporgel of dat u liever een compact orgel in huis haalt waar u niets inlevert op kwaliteit. De orgels van Content bieden veel mogelijkheden aan de veeleisende organist. Daarbij zijn de orgels stijlvolle meubelstukken die uw woonkamer verrijken.

Occasion orgels content

Bij Andante Orgelcentrum vindt u diverse occasion orgels van Content. Zo vindt u altijd een orgel die past bij u – en uw budget. Schaft u een occasion orgel aan bij Andante? Dan schaft u een orgel aan van de beste kwaliteit. We kijken alle orgels van top tot teen na en maken de orgels schoon. Indien nodig wordt het orgel professioneel gerestaureerd. Daarbij ontvangt u altijd 6 maanden garantie.

Content kopen

Andante Orgelcentrum is uw specialist in Content orgels. U kunt deze orgels op de website bekijken of contact met ons opnemen per 0318505063 , info@andanteorgels.nl en WhatsApp chat. We heten u tevens van harte welkom in onze orgel showroom in Veenendaal, waar u deze kwalitatieve orgels in het echt kunt ervaren. We geven u graag persoonlijk advies. Uw huidige orgel inruilen behoort tot de mogelijkheden en bovendien ontvangt u bij ons 2 jaar garantie op orgels van Content.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?