Mondri Serie

Het Mondri 236 orgel van Content is een hoger model met 2 manualen, 36 registers en 24 onafhankelijke eigen klankwerelden.

Mondri orgels van Content

Het Mondri 236 orgel van Content is een hoger model met 2 manualen, 36 registers en 24 onafhankelijke eigen klankwerelden. Het design van massief hout is hoger, waardoor hij zeker niet onopgemerkt blijft wanneer u hem opneemt in de huiskamer. Creëer de meest geweldige klankenspellen met onweerstaanbare nagalm.

Content Mondri 236 personaliseren

Het Content Mondri 236 orgel is in de basis een parel voor uw huiskamer. Natuurlijk kunt u hem nog wel personaliseren, zodat u kiest voor het huiskamerorgel dat perfect bij uw wensen aansluit. U gaat voor dit massief houten orgel in uw favoriete beitskleur. Overige opties zijn onder meer voetpistons, extravoice, externe 3D surround sound en een groot Setzer systeem. Bij Andante Orgelcentrum informeren we u graag over de mogelijkheden.

Uitmuntende klanken

De Mondri orgels van Content zijn een waar begrip. Verfijning en kwaliteit zijn de basis. Naast de prachtige uitstraling mag u dan ook de beste klanken verwachten. Deze orgels zijn standaard voorzien van de Content Convolutie galm, een gesamplede sound die de nagalm in vrijwel elke ruimte perfect nabootst. Het orgel heeft 54 historische bestemmingen. Gaat u voor dit prachtige 30-tonige orgel met 2 klavieren?

Content Mondri nieuw of occasion

Bij Andante Orgelcentrum kunt u uw nieuwe Mondri 236 orgel tot in de puntjes personaliseren. Daarnaast komen er ook tweedehands Mondri orgels in ons aanbod voorbij. Dit aanbod is wisselend, dus neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een occasion. Hiervan mag u overigens ook perfecte geluidskwaliteit verwachten. We knappen deze namelijk op, zodat zowel het uiterlijk en het geluid stralen als nieuw. We bieden u korting indien u uw huidige orgel bij ons inruilt.

Content Mondri kopen

Bent u enthousiast over dit prachtige huiskamerorgel? Dat begrijpen we maar al te goed. Bekijk alle specificaties van dit orgel in onze webshop, of kom eens langs in onze showroom in Veenendaal om deze eyecatcher in het echt te bewonderen. We adviseren u graag en helpen u bij het vinden van het orgel dat perfect bij uw wensen en budget aansluit. Een orgel van Andante Orgelcentrum? U ontvangt 6 maanden garantie op occasions en 2 jaar garantie op uw nieuwe orgel!

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?