Assortiment

Orgelliefhebbers in Veenendaal weten ons al jaren te vinden als hét adres voor orgelverkoop. Maar ook liefhebbers uit omliggende steden als Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen en andere delen van Nederland én België komen naar onze ruime showroom. We laten u onze orgels graag zelf ervaren. Bekijk en bespeel de verschillende modellen en beluister de prachtige klankspellen die daaruit voortkomen. Met meer dan 20 jaar ervaring als orgel-dealer mag u van ons het beste van het beste verwachten.

Occasion orgels van de beste kwaliteit

Bij Andante vinden we het belangrijk om orgels voor iedereen betaalbaar te maken. Dat realiseren we met ons aanbod occasion orgels. U mag ervan uitgaan dat u kiest voor de beste kwaliteit. De tweedehands orgels zijn van top tot teen nagekeken, schoongemaakt en gerestaureerd waar nodig. U ontvangt maar liefst 6 maanden garantie. Zo weet u zeker dat u kiest voor het beste van het beste.

Prachtige digitale en klassieke orgels

U kiest uit verschillende soorten orgels, van klassieke tot digitale occasions. Gaat u voor een digitaal orgel? Deze maken gebruik van digitale sampling, wat betekent dat ze minimaal storingsgevoelig zijn en het meest optimale geluid produceren. Wat u ook zoekt, u hebt in ieder geval ruime keuze uit verschillende modellen en merken. Zo vindt u altijd een tweedehands orgel dat perfect aansluit bij uw wensen.

Een hoog of laag, breed of smal model, in tinten als kersenkleur, donker of licht eiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak gebruik van de handige filterfunctie om te selecteren op het aantal klavieren, alsook het pedaal. Tevens kunt u categoriseren op merk. Johannus, Viscount, Isa Classic, Alhborn, Monarke, en Mixtuur, dat zijn slechts enkele namen uit onze uitgebreide collectie occasion orgels.

Orgel acties en inruilservice

Heeft u momenteel al een mooi orgel in huis staan en bent u toe aan een nieuw model? Dan kunt u gebruik maken van onze inruilservice. U krijgt dan korting op uw nieuwe orgel bij Andante. Heeft u geen orgel, maar wilt u graag besparen op uw aankoop? We hebben regelmatig orgels in de aanbieding. Dit met als doel om de meest kwalitatieve orgels toegankelijk te maken voor iedere liefhebber.

Vind uw favoriete occasion orgel

We helpen u graag bij het vinden van het meest perfecte huiskamerorgel. Ieders smaak is anders, dus bedienen we u met een ruim aanbod. Twijfelt u welk orgel occasion het beste bij u past, of heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. De collectie tweedehands orgels wisselt namelijk regelmatig en we houden graag een oogje in het zeil om uw favoriet te vinden. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in ons Andante Orgelcentrum in Veenendaal voor persoonlijk advies.

Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl
Over ons

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten.

Contactgegevens

Industrielaan 26

3903 AD Veenendaal

Openingstijden
  • ZondagGesloten
  • MaandagOp afspraak
  • Dinsdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Woensdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Donderdag09.00 uur - 17.30 uur
  • Vrijdag09:00-17:30 (i.v.m. lockdown geen koopavond)
  • Zaterdag09.30 uur - 17.00 uur