Terug naar overzicht

28 december: Andante Eindejaarshow met 3 jonge organisten en mooie aanbiedingen!

Welkom op D.V. donderdag 28 december tijdens de eindejaarshow in onze winkel. Op deze dag zijn er diverse orgelbespelingen door de 3 jonge bevriende organisten Robert van Deelen, Job van Boven en Jan Hogendoorn. Om 15:00 geven zij samen een uniek concert! Verder hebben we in aanloop naar deze show diverse mooie aanbiedingen!

 

Robert van Deelen (2005) 
Robert kreeg op tienjarige leeftijd zijn eerste orgellessen van Mieke van Dommelen. Op twaalfjarige leeftijd zette hij dit voort bij Gerben Budding, stadsorganist van Gouda, die hem tevens voorbereidde op zijn conservatoriumstudie. Robert haalde in 2023 zijn gymnasiumdiploma en is september 2023 begonnen aan het conservatorium van Amsterdam.

Robert is actief als kerkorganist in de Hervormde Gemeente van Overberg en in de Brugkerk te Veenendaal. Ook doet hij ervaring op als koorpianist en deed hij mee aan verschillende concoursen.

 

Jan Hogendoorn (2002)
Jan Hogendoorn kreeg zijn eerste orgellessen van Piet Vlok in Bergambacht. Na ruim 5 jaar ging hij verder bij Gerben Budding in Gouda die hem voorbereidde op het conservatorium. Sinds 2021 studeert Jan bij Matthias Havinga en Pieter van Dijk aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij volgde verschillende masterclasses, onder andere bij Ben van Oosten, Olivier Latry, Vincent Thévenaz en Wolfgang Zerer. Daarnaast heeft hij regelmatig deelgenomen aan (amateur)orgelconcoursen. Naast zijn orgelstudie studeert Jan Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht.

 

Job van Boven (2004)
Job van Boven is als amateurorganist verbonden aan de Gereformeerde Gemeente in Wekerom. In zijn dagelijks leven volgt hij een Pabo opleiding.

 

Welkom, de koffie staat klaar!

Andante Orgels.

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?