Andante: al 20 jaar dealer van de beste orgel merken

Orgelcentrum Andante is dealer van orgel merken als Johannus, Monarke, Content, Viscount en Mixtuur. Graag maken we orgels toegankelijk, met onze collectie nieuwe orgels en occasion orgels. Daarnaast bieden we ook een aanbod kleinere blaasinstrumenten, waaronder dwarsfluiten, blokfluiten en panfluiten.

Andante Orgelcentrum
Andante Presto 255

Compacte uitstraling, groots in klank.

Met zijn bijzondere klank, uitmuntende klankafstraling en gevarieerde dispositie maakt de Presto 255 een royaal gebaar naar het pijporgel. Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje.

Meer informatie: Andante Presto 255
Impressie orgelshows Viscount
Monarke Amsterdam

De Monarke Amsterdam bij ons in de showroom!

Geïnspireerd op rijke vormgeving van het Vater-Müllerorgel. Tot in het kleinste detail heeft het Vater-Müllerorgel van de Oude Kerk als inspiratiebron gediend. Zo zijn de letters op de naambordjes boven de registers, identiek aan de graveringen van het origineel. Met de houten trekregisters is het al niet anders. Alles ademt Vater-Müller. Kom het orgel vrijblijvend bespelen/beluisteren bij ons in showroom!

Meer informatie: Monarke Amsterdam
Toe aan een nieuw orgel?

Officiële dealer van
diverse merken

Bent u toe aan een nieuw orgel maar heeft u totaal geen idee wat het moet gaan worden?
Wij zijn dealer van diverse merken zoals Johannus, Viscount, Content en Mixtuur. Van al deze merken hebben we de meeste orgels in onze showroom bespeelbaar. Wilt u direct een prijs weten? Vul dan het contactformulier in!

Bekijk assortiment
Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl
Over ons

Orgelcentrum Andante is het adres voor uw muzikale bezigheden! Onze collectie focust zich voornamelijk op de meest mooie en kwalitatieve huiskamerorgels. Zowel voor nieuwe als tweedehands orgels bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook een collectie kleine blaasinstrumenten.

Openingstijden
Contactgegevens

Industrielaan 26

3903 AD Veenendaal

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Orgelcentrum Andante! Waarmee kunnen wij u helpen?