Andante: al 20 jaar dealer van de beste orgel merken

Orgelcentrum Andante is dealer van orgel merken als Johannus, Monarke, Content, Viscount en Mixtuur. Graag maken we orgels toegankelijk, met onze collectie nieuwe orgels en occasion orgels. Daarnaast bieden we ook een aanbod kleinere blaasinstrumenten, waaronder dwarsfluiten, blokfluiten en panfluiten.

Introductie nieuwe Johannus Sonique serie

Noteer alvast in uw agenda: 23 september introductie nieuwe Johannus Sonique serie!

Hartelijk welkom in onze showroom bij de orgelpresentatie van de nieuwe Johannus Sonique, met organist Harm Hoeve. Inloop vanaf 10:00. Harm Hoeve is aanwezig van 14:00 t/m 16:00.

Meer informatie

'Wie zijn ogen sluit, weet niet beter of hij bevindt zich achter het Vater-Müllerorgel' ↓

Geïnspireerd op rijke vormgeving van het Vater-Müllerorgel. Tot in het kleinste detail heeft het Vater-Müllerorgel van de Oude Kerk als inspiratiebron gediend. Zo zijn de letters op de naambordjes boven de registers, identiek aan de graveringen van het origineel. Met de houten trekregisters is het al niet anders. Alles ademt Vater-Müller.

Monarke Amsterdam

Kom hem bespelen in onze showroom: de Monarke Amsterdam

Het design van de bank en het pedaal met hun sierkrullen, de klavierblokken met hun elegante opbouw, de sierlijst rond de lessenaar en het ambachtelijke houtsnijwerk op het front: het ontwerp van de Monarke Amsterdam is overtuigend geïnspireerd op de rijke vormgeving het Vater-Müllerorgel. Kom het orgel vrijblijvend bespelen/beluisteren bij ons in showroom!

Bekijk video
Toe aan een nieuw orgel?

Officiële dealer van
diverse merken

Bent u toe aan een nieuw orgel maar heeft u totaal geen idee wat het moet gaan worden?
Wij zijn dealer van diverse merken zoals Johannus, Viscount, Content en Mixtuur. Van al deze merken hebben we de meeste orgels in onze showroom bespeelbaar. Wilt u direct een prijs weten? Vul dan het contactformulier in!

Bekijk assortiment
Bezoek ons

Bezoek ons van maandag t/m zaterdag in onze uitgebreide showroom in Midden Nederland; Industrielaan 26, 3903 AD Veenendaal

Toon route
Bel ons

Ons team staat telefonisch voor u klaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30- 17:00 uur.

(0318) 505 063
E-mail ons

Stuur ons een bericht met uw vraag of opmerking en we nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

info@andanteorgels.nl

Website: Spankracht Ontwerpers

Open chat
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Andante Orgels! Waarmee kunnen wij u helpen?